Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

SVH volop aanwezig tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam

2 sept. 2019

Een greep uit onze activiteiten tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam van maandag 23 tot en met woensdag 25 september in Ahoy.

Bezoek stand 6.304 van SVH!
Kom gezellig langs. Je vindt ons in hal 6, bij stand 6.304.

Ben jij medewerker in de horeca of wil jij de overstap maken naar deze toffe branche? Dan is onze gratis online tool Passie voor Horeca erg handig voor jou en je (nieuwe) collega’s! Het platform helpt met de basis en biedt jou gratis skills. Haal jij je eerste certificaat op de beurs?

Werken in de horeca is gaaf! Van barista tot patissier: bij alle functies staat de gastbeleving centraal. Dat vraagt om vakbekwame medewerkers. In de SVH-methodes leer je niet alleen door het boek te lezen. De praktijk wordt in ons online e-learning platform SVH Horecatalent letterlijk naar jouw (leer)bedrijf of school gebracht met een combinatie van informatieve en interactieve opdrachten en pakkende films. Je doet dat niet alleen thuis, maar overal met een smartphone, tablet of computer. Wil je hier ook mee aan de slag als school, bedrijf of medewerker? Op onze stand kun je alles inzien en zelf ervaren.
De modules voor Fastservice en Pizzaiolo zijn inmiddels volledig doorontwikkeld!

Werk je met examens, leermiddelen of andere producten van SVH? Of wil je er mee gaan werken? Dan staat ons onderwijskundige Q&A team klaar om je vragen te beantwoorden. Check bijvoorbeeld de compleet vernieuwde methode van BAS & KAS. Ook het vernieuwde Bedrijfseconomie voor de horeca ligt voor je klaar.

SVH Opleidersplein stand 6.305
Maak werk van jouw horecacarrière! Laat je inspireren en adviseren door SVH erkende opleiders. HSN, Picabia Opleidingen, SHO, Biertraining.nl en Wijntraining Online laten jou zien met welke opleidingen en trainingen jij je skills in het horecavak (verder) kunt ontwikkelen!

Leermeesterdag, dinsdag 24 september 10 - 14 uur
SVH organiseert samen met FNV Horeca voor het derde jaar op rij de Leermeesterdag. Een dag die je als leermeester in de horeca echt niet wilt missen, want je steekt ontzettend veel op over je vakgebied én je wisselt ervaringen en ideeën uit met andere leermeesters. Chef-kok en kookdocent Mounir Toub, bekend van onder andere 24Kitchen en Omroep MAX, verzorgt de opening van de Leermeesterdag en vertelt hoe hij tijdens zijn kooklessen op school de jongste generatie horecamensen coacht en begeleidt. Daarnaast geven SVH erkende opleiders HSN, Picabia Opleidingen en SHO inspirerende workshops over time management, generatie Z en coachen & begeleiden. Op deze manier blijf jij als leermeester up-to-date. Kom je ook? Neem vooral je collega-leermeesters mee! We regelen een gratis toegangskaart voor de beurs, zodat je die ook kunt bezoeken. Inclusief lunch en borrel in de Netwerklounge van Ahoy. Goede combi, toch? 
MEER INFO & AANMELDEN

SVH Horeca DocentEvent, woensdsag 25 september 10 - 14 uur
Ben jij docent in het horecaonderwijs? Bijvoorbeeld binnen het mbo, praktijkonderwijs of particulier onderwijs? Kom dan zeker naar het SVH Horeca DocentEvent woensdag 25 september tijdens Gastvrij. Haal je onderwijshart op bij Meneer Megens (Leraar van het Jaar 2019) en deel je passie voor de horeca tijdens inspirerende workshops van onder meer chef-kok en kookdocent Mounir Toub (bekend van o.a. 24Kitchen en Omroep MAX). Op het menu: onderwijsvernieuwingen, ondernemen in de horeca, basistechnieken, pizzaiolo, thee en meer! Werk je met examens, leermiddelen of andere producten van SVH? Dan staat ons onderwijskundige Q&A team klaar om je vragen te beantwoorden. Bovendien krijg je na afloop van het event een gratis toegangskaart voor de beurs en de gezellige borrel in de Netwerklounge. Jij komt toch ook? Neem vooral je collega-docenten mee!
MEER INFO & AANMELDEN

Nederlandse finale Bocuse d’Or Nederland
Als trotse partner en sponsor van Bocuse d’Or Nederland wenst SVH de vijf kandidaten op maandag 23 september veel succes in de Nederlandse finale! De finale vindt de hele dag door plaats in de WedstrijdArena en om 17:00 uur wordt door de jury bekendgemaakt welke chef met zijn commis Nederland mag gaan vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Tallinn, Estland in juni 2020. Kom vooral een kijkje nemen bij de wedstrijden!

Diploma uitreiking SVH Vinoloog/Sommelier, dinsdag 24 september 16.00 uur
Dinsdag 24 september vindt in de Netwerklounge van Ahoy de feestelijke diploma-uitreiking plaats van de geslaagden van het examen SVH Vinoloog/Sommelier van WTOL Academy. We zetten de kersverse SVH Vinologen in het zonnetje! Met aansluitend een gezellige borrel.

Diploma uitreiking SVH Pizzaiolo, dinsdag 24 september 16.00 uur
Dinsdag 24 september vindt in de Netwerklounge van Ahoy de feestelijke diploma-uitreiking plaats van de geslaagden van het examen SVH Pizzaiolo van De Pizza Academy. We zetten de kersverse SVH Pizzaiolo’s in het zonnetje! Met aansluitend een gezellige borrel.

Deel dit artikel via

Lees verder

11 jul. 2019
Horecadocent? Bezoek het SVH DocentEvent tijdens Gastvrij Rotterdam!

Ben jij docent in het horecaonderwijs? Bijvoorbeeld binnen het mbo, praktijkonderwijs of particulier onderwijs? Kom dan zeker naar het SVH Horeca DocentEvent woensdag 25 september tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Haal je onderwijshart op bij Meneer Megens (Leraar van het Jaar 2019) en deel je passie voor de horeca tijdens inspirerende workshops van onder meer chef-kok en kookdocent Mounir Toub (bekend van o.a. 24Kitchen en Omroep MAX). Zien we je dan?

4 jul. 2019
Kom naar de Leermeesterdag 24 september in Rotterdam Ahoy

Tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam (maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019) organiseert SVH samen met FNV Horeca voor het derde jaar op rij de Leermeesterdag. Chef-kok en kookdocent Mounir Toub, bekend van onder andere 24Kitchen en Omroep MAX, verzorgt de opening van de Leermeesterdag en vertelt hoe hij tijdens zijn kooklessen op school de jongste generatie horecamensen coacht en begeleidt. Daarnaast geven SVH erkende opleiders HSN, Picabia Opleidingen en SHO inspirerende workshops. Op deze manier blijf jij als leermeester helemaal up-to-date! Kom je ook?

24 jun. 2019
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020 van start!

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan! Dit jaar maken leermeesters voor het eerst kans op de titel Beste Leermeester Horeca.

Het geheime ingrediënt dat ben jij.