Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Horecadocent? Bezoek het SVH DocentEvent tijdens Gastvrij Rotterdam!

11 jul. 2019

Ben jij docent in het horecaonderwijs? Bijvoorbeeld binnen het mbo, praktijkonderwijs of particulier onderwijs? Kom dan zeker naar het SVH Horeca DocentEvent woensdag 25 september tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Haal je onderwijshart op bij Meneer Megens (Leraar van het Jaar 2019) en deel je passie voor de horeca tijdens inspirerende workshops van onder meer chef-kok en kookdocent Mounir Toub (bekend van o.a. 24Kitchen en Omroep MAX).

Op het menu: onderwijsvernieuwingen, ondernemen in de horeca, basistechnieken, pizzaiolo, thee en meer! Je steekt ontzettend veel op over je vakgebied én wisselt ervaringen en ideeën uit met andere docenten. En werk je met examens, leermiddelen of andere producten van SVH? Dan staat ons onderwijskundige Q&A team klaar om je vragen te beantwoorden.

Kortom: een dag die je als docent niet wilt missen! Bovendien krijg je na afloop van het event een gratis toegangskaart voor de beurs en de gezellige borrel in de netwerklounge. Jij komt toch ook? Neem vooral je collega-docenten mee!

- Koop hier je ticket -

SVH Horeca DocentEvent 2019

  • Datum: woensdag 25 september 2019
  • Tijd: 10:00 tot 14:00 uur
  • Locatie: Rotterdam Ahoy
  • Kosten: 70 euro per persoon
  • Je ontvangt op de dag zelf een gratis toegangskaart voor de horecabeurs Gastvrij Rotterdam inclusief lunch en borrel in de netwerklounge van Rotterdam Ahoy.

Programma

10:00 - 10:15 uur    
Ontvangst

10.15 - 11.00 uur
Opening door Meneer Megens, docent op het ROC Nijmegen en begin dit jaar verkozen tot Leraar van het Jaar 2019. Hij vertelt over zijn manier van lesgeven, de verkiezing van Leraar van het Jaar en zijn verwachtingen voor de toekomst van het onderwijs. 

11:00 - 13:00 uur    
Interactieve workshops over ondernemen in de horeca, basistechnieken, pizzaiolo, thee en meer! Met toonaangevende 
professionals uit het vak waaronder chef-kok en kookdocent Mounir Toub (bekend van o.a. 24Kitchen en Omroep MAX) en Ton Lenting (SVH Meester, ervaren ondernemer, trainer/coach voor horecaondernemers, schrijver en auteur van het boek Ondernemingsplan uit de PlanBoek-serie).

13:00 - 14:00 uur   
Lunch en netwerken

Vanaf 14:00 uur     
Beursbezoek

16.00 uur               
Afsluitende borrel in de netwerklounge

Aanmelden
Tickets zijn verkrijgbaar via de webshop van SVH. Heb je een vraag? We helpen je graag via marcom@svh.nl of 088-050 1500.

- Koop hier je ticket -

Mbo en particulier onderwijs
Zowel mbo-scholen als particuliere opleidingen werken met leermiddelen van SVH. Benieuwd hoe zij dat doen? Ze vertellen het in het SVH Magazine.

Deel dit artikel via

Lees verder

4 jul. 2019
Kom naar de Leermeesterdag 24 september in Rotterdam Ahoy

Tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam (maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019) organiseert SVH samen met FNV Horeca voor het derde jaar op rij de Leermeesterdag. Chef-kok en kookdocent Mounir Toub, bekend van onder andere 24Kitchen en Omroep MAX, verzorgt de opening van de Leermeesterdag en vertelt hoe hij tijdens zijn kooklessen op school de jongste generatie horecamensen coacht en begeleidt. Daarnaast geven SVH erkende opleiders HSN, Picabia Opleidingen en SHO inspirerende workshops. Op deze manier blijf jij als leermeester helemaal up-to-date! Kom je ook?

2 sept. 2019
SVH volop aanwezig tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam

Zien we je in Rotterdam tijdens Gastvrij van maandag 23 tot en met woensdag 25 september in Ahoy? Kom gezellig bij ons langs! Je vindt ons in hal 6, bij stand 6.304. Bezoek ook het SVH Opleidersplein met stand 6.305, de Leermeesterdag of het SVH Horeca DocentEvent!

24 jun. 2019
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020 van start!

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan! Dit jaar maken leermeesters voor het eerst kans op de titel Beste Leermeester Horeca.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.