Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Vanwege drukte kan de wachttijd aan de telefoon tijdens kantooruren oplopen tot ongeveer 15 minuten. Is je vraag niet dringend? Mail je vraag naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Op maandag 7 januari 2019 heeft Biertraining.nl op de Horecava het officiële SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de opleiding SVH Bier 1. Het is de eerste bieropleiding in Nederland die erkend is volgens de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen.
Tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam is op dinsdag 8 januari Van der Valk hotel Sassenheim-Leiden bekroond tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019. Hotel Okura uit Amsterdam pakte de tweede plaats en Euromast Rotterdam werd derde.
Op maandag 7 januari heeft SVH, in samenwerking met de Horecava, voor het eerst examens afgenomen óp de Horecava. Deze examens zijn afgenomen in de SVH Examenbus, die vier dagen lang voor de hoofdingang van de RAI Amsterdam staat. De geslaagde kandidaten ontvingen hun SVH branchediploma aan het einde van dezelfde dag, tijdens de diploma-uitreiking op de stand van SVH.
Op woensdag 12 december is Bart Ausems (50), chef-kok en eigenaar van Restaurant Tout à Fait*, Maastricht, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Bart bekroont zijn carrière met het afleggen van een mooie en geslaagde Meesterproef. Hij wordt hiermee, na zijn inauguratie begin 2019, de 147ste SVH Meesterkok van Nederland.
Ben jij al klaar voor de feestdagen? Bij Passie voor Horeca helpen wij jou graag met de voorbereidingen voor deze feestelijke, maar soms ook hectische periode van het jaar!
Naast onze stands hebben we nog iets leuks in petto voor iedereen die zijn vakbekwaamheid in de horeca wilt verbreden. We hebben namelijk een hele speciale gast uitgenodigd...
Het eerste exemplaar van de Engelstalige variant van het leermiddel: Drankenkennis 1, is afgelopen week officieel overhandigd aan Jacqueline van der Zwan (Onderwijsmanager ROC Mondriaan).
Op maandag 3 december heeft SVH, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekendgemaakt welke leerbedrijven de top 3 van de wedstrijd hebben behaald en de strijd verder aangaan voor de titel ‘Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019’. In willekeurige volgorde zijn dit: Hotel Okura Amsterdam, De Euromast Rotterdam en Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden.
Op 28 november jl. heeft Ronnie Brouwer, Restaurantmanager/Sommelier bij Restaurant De Kromme Dissel* in Heelsum, een succesvolle Meesterproef SVH Wijnmeester afgelegd. Begin 2019 zal Ronnie Brouwer geïnaugureerd worden als 34ste SVH Wijnmeester van Nederland.
Op dinsdag 27 november is Willem-Jan Klomp, Maître/Sommelier bij Restaurant Noble* in ’s-Hertogenbosch, geïnaugureerd tot SVH Meestergastheer.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.