Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

17 mei 2019
Remon van de Kerkhof geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Na een mooie SVH Meesterproef is Remon van de Kerkhof geslaagd en is hij de 45ste SVH Meestergastheer van Nederland! Hij is hiermee de 8e SVH Meester die zowel de titel SVH Wijnmeester als de titel SVH Meestergastheer heeft behaald.

13 mei 2019
Twee opleidingen van Culinair Centrum Beverwijk SVH-erkend

Tijdens de viering van het 12,5 jarig bestaan van Culinair Centrum Beverwijk afgelopen weekend, heeft het opleidingscentrum het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor zowel de opleiding SVH Kok als SVH Zelfstandig werkend kok. Hiermee is Culinair Centrum Beverwijk de eerste particuliere opleider, die erkend is voor deze twee opleidingen.

29 apr. 2019
SVH organiseert de BAS & KAS informatiedagen op 21, 22 en 23 mei

Vanaf het volgende schooljaar is de nieuwe SVH methode voor BAS & KAS beschikbaar. Om deze nieuwe meth­ode te intro­duc­eren en om docenten en opleiders te helpen het opti­male uit deze nieuwe leer­lijn te halen, organiseert SVH de BAS & KAS informatiedagen.

24 apr. 2019
Unieke kans: tour langs SVH Meesters tijdens Nationale Horecadag

Ben je te gast bij een SVH Meester, dan ben je verzekerd van een horecabelevenis op niveau. Pak daarom nu je kans en breng tijdens Nationale Horecadag dinsdag 21 mei een bezoek aan verschillende SVH Meesters. Door heel Nederland laten zij zien hoe ze het horecavak uitdragen en inspireren ze bezoekers volop met workshops, proeverijen, bootcamps en rondleidingen.

24 apr. 2019
Samenwerking met SVH biedt House of Hospitality meer slagkracht in onderwijsvernieuwing

SVH heeft een samenwerkingsovereenkomst voor twee jaar getekend met House of Hospitality, waarbij onder andere is afgesproken dat SVH private kort cursorische opleidingen en trainingen gaat aanjagen. 

18 apr. 2019
SVH trotse partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vieren we voor het eerst Nationale Horecadag. Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en SVH deze grootste open dag voor en door de horeca.

18 apr. 2019
Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Op woensdag 17 april 2019 is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer.

11 apr. 2019
SVH gaat partnerschap aan met NHGP

SVH is partner geworden van de NHGP; de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs, de topwedstrijd voor de bediening. Het gezamenlijke doel van zowel de wedstrijd als SVH is om het Nederlandse gastheerschap naar een hoger niveau te tillen en jonge gastheren en gastvrouwen te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. 

2 apr. 2019
Exclusieve Leermeestertour bij leerbedrijven aan de top

Na het succes van vorig jaar organiseren FNV Horeca en SVH ook dit jaar de speciale Leermeestertour. Leermeesters in de horeca bieden we de kans een kijkje in de keuken te nemen bij twee bijzondere leerbedrijven: de winnaar (Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden) en runner up (Hotel Okura Amsterdam) van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019!

31 mrt. 2019
Bart Ausems geïnaugureerd als 147ste SVH Meesterkok

Op zondag 31 maart is Bart Ausems, chef-kok en eigenaar van Restaurant Tout à Fait* in Maastricht, geïnaugureerd tot 147ste SVH Meesterkok. Tijdens de inauguratie ontving Bart het Meesterlint en het SVH Meesterdiploma van zijn inaugurator de heer Theo Bovens, commissaris van de Koning van de provincie Limburg. 

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.