Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

4 feb. 2019
Oud-directeur SVH Hermann Molenkamp overleden

Op 25 januari 2019 is oud-directeur van SVH, Hermann Molenkamp, overleden. 

4 feb. 2019
Inschrijving voorronde Bocuse d’Or Nederland geopend

De zoektocht naar getalenteerde chefs die ons land culinair kunnen vertegenwoordigen in de Europese en Wereldfinale van Bocuse d'Or is weer begonnen! 

4 feb. 2019
Pilotexamen SVH Pizzaiolo van start

Oktober 2018 startte Dok030 in Utrecht met een uniek scholingsproject: de opleiding tot ‘pizzaiolo’, mét baangarantie. Vandaag doen de eerste cursisten, na het vijf maanden durende opleidingstraject, het pilotexamen. Slagen zij voor het examen dan ontvangen zij als allereerste het branche-erkende SVH diploma Pizzaiolo.

15 jan. 2019
JustHoreca Academy van start gegaan met opleiding SVH Kok

Op 14 januari 2019 heeft de eerste lesdag van de JustHoreca Academy plaats gevonden in het VHC Trainings & Experience Center in Oostzaan.

14 jan. 2019
Harald Hovenkamp geïnaugureerd tot 43ste SVH Meestergastheer

Op zondag 13 januari is Harald Hovenkamp, restaurantmanager en mede-eigenaar van Restaurant & Résidence Kaatje bij de Sluis* in Blokzijl, geïnaugureerd tot SVH Meestergastheer.

11 jan. 2019
Bron tot bord Paviljoen: een nieuwe samenwerking tussen Bidfood, Horecava en SVH

Het bron tot bord paviljoen is een samenwerking tussen Bidfood, Horecava en SVH. Het paviljoen is gestart om kleine leveranciers een podium te bieden en de producten te laten zien aan de horecaondernemer. 

10 jan. 2019
WTOL Academy | Wijntraining Online met SVH Vinoloog/Sommelier als hoogste wijnopleiding ook SVH-erkend

Op woensdag 9 januari 2019 heeft WTOL Academy | Wijntraining Online op de Horecava het officiële SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor haar wijnopleiding voor gevorderden, die opleidt voor het examen SVH Vinoloog/Sommelier. 

10 jan. 2019
Het nieuwe SVH Magazine ligt op de plank!

Op de Horecava is het nieuwe SVH Magazine gereleased! 

9 jan. 2019
Biertraining.nl als eerste bieropleiding SVH-erkend 

Op maandag 7 januari 2019 heeft Biertraining.nl op de Horecava het officiële SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de opleiding SVH Bier 1. Het is de eerste bieropleiding in Nederland die erkend is volgens de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen.

8 jan. 2019
Van der Valk hotel Sassenheim-Leiden winnaar Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019

Tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam is op dinsdag 8 januari Van der Valk hotel Sassenheim-Leiden bekroond tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019. Hotel Okura uit Amsterdam pakte de tweede plaats en Euromast Rotterdam werd derde.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.