Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Zien we je in Rotterdam tijdens Gastvrij van maandag 23 tot en met woensdag 25 september in Ahoy? Kom gezellig bij ons langs! Je vindt ons in hal 6, bij stand 6.304. Bezoek ook het SVH Opleidersplein met stand 6.305, de Leermeesterdag of het SVH Horeca DocentEvent!
Anno 2019 is er geen ontkomen meer aan: de online leeromgeving. In dit interview spreken wij met Elma Schot en Dorien Iedema van Capabel Onderwijs (Capabel) over de samenwerking met SVH en het gebruik van SVH Horecatalent.
Verschillende branchediploma’s van SVH voldoen minimaal aan dezelfde eisen als mbo-diploma’s als het gaat om het beroepsgerichte deel van het mbo-diploma.
Op woensdag 17 juli is SVH Wijnmeester Remon van de Kerkhof, Maître bij De Treeswijkhoeve** in Waalre, geïnaugureerd tot 45ste SVH Meestergastheer. Tijdens de inauguratie ontving Remon het Meesterlint en het SVH Meesterdiploma.
Ben jij docent in het horecaonderwijs? Bijvoorbeeld binnen het mbo, praktijkonderwijs of particulier onderwijs? Kom dan zeker naar het SVH Horeca DocentEvent woensdag 25 september tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Haal je onderwijshart op bij Meneer Megens (Leraar van het Jaar 2019) en deel je passie voor de horeca tijdens inspirerende workshops van onder meer chef-kok en kookdocent Mounir Toub (bekend van o.a. 24Kitchen en Omroep MAX). Zien we je dan?
Tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam (maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019) organiseert SVH samen met FNV Horeca voor het derde jaar op rij de Leermeesterdag. Chef-kok en kookdocent Mounir Toub, bekend van onder andere 24Kitchen en Omroep MAX, verzorgt de opening van de Leermeesterdag en vertelt hoe hij tijdens zijn kooklessen op school de jongste generatie horecamensen coacht en begeleidt. Daarnaast geven SVH erkende opleiders HSN, Picabia Opleidingen en SHO inspirerende workshops. Op deze manier blijf jij als leermeester helemaal up-to-date! Kom je ook?
Op maandag 1 juli hebben deelnemers van het Alliance College een primeur gepakt: zij hebben als allereerste het diploma SVH Gastronomie in ontvangst genomen. De feestelijke diploma-uitreiking vond plaats in restaurant Ciel Bleu** in het Okura hotel te Amsterdam.
Een flinke dosis praktijkervaring, dat is wat in de PlanBoek-titels de boventoon voert. SVH stelde auteur Ellen van Kooten een paar vragen over het vernieuwde Bedrijfseconomie voor de horeca en de link met de praktijk.
Na het succes van het BAS & KAS Talking Dinner en de informatiedagen is het tijd voor nog een event. Kom jij ook naar de BAS & KAS netwerk- en informatieborrel donderdag 4 juli in Amsterdam? Van 17:00 tot 20:00 uur ontvangen wij je graag op het BidFood FoodYard in Amsterdam.
Maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in Restaurant One* in Roermond de Klasbak Trofee 2019.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.