Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

14 jan. 2020
Online leren via Koninklijke Horeca Nederland

In het kader van ‘Leven Lang Ontwikkelen’ biedt KHN in samenwerking met SVH vanaf 15 januari online e-learning modules aan, exclusief voor leden van KHN: khn.nl/elearning.

14 jan. 2020
Arbeidsmarktrapportage horeca 2019: werkgelegenheid horeca neemt verder toe, langer behouden van personeel blijft topprioriteit

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) presenteerden vandaag tijdens de Horecava de nieuwe Arbeidsmarktrapportage horeca http://www.arbeidsmarktmonitorhoreca.nl/.

13 jan. 2020
SVH gaat samenwerking met BOLS Bartending Academy aan

Op maandag 13 januari 2020 maakt SVH op de Horecava bekend dat ze de samenwerking aangaat met de BOLS Bartending Academy.

13 jan. 2020
Horeca Vakcollege ontvangt SVH-erkenning voor de opleiding SVH Kok

Op maandag 13 januari 2020 heeft het Horeca Vakcollege op de Horecava het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de brancheopleiding SVH Kok.

12 jan. 2020
SVH lanceert alles-in-1 onboardingsprogramma voor de horeca

Maandag 13 januari lanceert SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) tijdens de Horecava een gloednieuw onboardingsprogramma voor de horeca. In vier eenvoudige stappen wordt succesvolle onboarding geregeld voor ieder horecabedrijf.

27 dec. 2019
SVH Meesterkok Lucas Rive overleden

We zijn geschokt en diep geraakt door het overlijden van onze SVH Meesterkok Lucas Rive (57).

17 dec. 2019
Henrie van der Heijden wordt de 149ste SVH Meesterkok

Op maandag 16 december jl. is Henrie van der Heijden, chefkok en eigenaar van Restaurant VISTA* in Willemstad, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Henrie wordt hiermee na zijn inauguratie de 149ste SVH Meesterkok van Nederland.

12 dec. 2019
SVH op Horecava pakt weer groots uit!

We zijn uiteraard weer aanwezig op de Horecava, en ook dit jaar pakken we groots uit!

12 dec. 2019
SVH Meesterkok Gerrit Greveling plots overleden

We zijn geschokt en diep geraakt door het plotselinge overlijden van onze SVH Meesterkok Gerrit Greveling

6 dec. 2019
SVH Meestergastheer Willem-Jan Klomp plots overleden

Wij zijn echt diep geraakt door het overlijden van onze SVH Meestergastheer Willem-Jan Klomp (40). Zo onverwacht. En veel te vroeg.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.