Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

7 jun. 2019
Vijfde finalist Bocuse d’Or Nederland bekend

Het hoge woord is eruit: de vijfde finalist voor de finale van Bocuse d’Or Nederland is SVH Meesterkok Menno Post, restaurant Olivijn* in Haarlem. Post krijgt een wildcard van het bestuur van Bocuse d’Or.

3 jun. 2019
Strijd om de 18e Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019 losgebarsten

De jury van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019 heeft 24 kandidaten geselecteerd voor de voorronde van de 18e editie. Deze 24 jonge talenten op het gebied van gastheerschap zijn door naar de 2e ronde van deze prestigieuze wedstrijd. Deze ronde vindt vandaag plaats bij het ROC Mondriaan. 

27 mei 2019
Vier kandidaten door naar Nederlandse finale van Bocuse d’Or

Op 27 mei hebben 10 geselecteerde kandidaten in het FrieslandCampina Innovation Center gestreden voor een plek in de Nederlandse finale van Bocuse d’Or. In 1 uur en 25 minuten moesten de kandidaten hun gerecht op 5 borden presenteren aan de vakjury.

27 mei 2019
Nieuw SVH examen: SVH Gastronomie

In september afgelopen jaar is de nieuwe opleiding SVH Gastronomie van start gegaan. Inmiddels staat het examen bijna voor de deur: op 24 juni wordt het nieuwe examen SVH Gastronomie afgenomen.

17 mei 2019
Remon van de Kerkhof geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Na een mooie SVH Meesterproef is Remon van de Kerkhof geslaagd en is hij de 45ste SVH Meestergastheer van Nederland! Hij is hiermee de 8e SVH Meester die zowel de titel SVH Wijnmeester als de titel SVH Meestergastheer heeft behaald.

13 mei 2019
Twee opleidingen van Culinair Centrum Beverwijk SVH-erkend

Tijdens de viering van het 12,5 jarig bestaan van Culinair Centrum Beverwijk afgelopen weekend, heeft het opleidingscentrum het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor zowel de opleiding SVH Kok als SVH Zelfstandig werkend kok. Hiermee is Culinair Centrum Beverwijk de eerste particuliere opleider, die erkend is voor deze twee opleidingen.

29 apr. 2019
SVH organiseert de BAS & KAS informatiedagen op 21, 22 en 23 mei

Vanaf het volgende schooljaar is de nieuwe SVH methode voor BAS & KAS beschikbaar. Om deze nieuwe meth­ode te intro­duc­eren en om docenten en opleiders te helpen het opti­male uit deze nieuwe leer­lijn te halen, organiseert SVH de BAS & KAS informatiedagen.

24 apr. 2019
Unieke kans: tour langs SVH Meesters tijdens Nationale Horecadag

Ben je te gast bij een SVH Meester, dan ben je verzekerd van een horecabelevenis op niveau. Pak daarom nu je kans en breng tijdens Nationale Horecadag dinsdag 21 mei een bezoek aan verschillende SVH Meesters. Door heel Nederland laten zij zien hoe ze het horecavak uitdragen en inspireren ze bezoekers volop met workshops, proeverijen, bootcamps en rondleidingen.

24 apr. 2019
Samenwerking met SVH biedt House of Hospitality meer slagkracht in onderwijsvernieuwing

SVH heeft een samenwerkingsovereenkomst voor twee jaar getekend met House of Hospitality, waarbij onder andere is afgesproken dat SVH private kort cursorische opleidingen en trainingen gaat aanjagen. 

18 apr. 2019
Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Op woensdag 17 april 2019 is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.