Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

2 sept. 2019
SVH volop aanwezig tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam

Zien we je in Rotterdam tijdens Gastvrij van maandag 23 tot en met woensdag 25 september in Ahoy? Kom gezellig bij ons langs! Je vindt ons in hal 6, bij stand 6.304. Bezoek ook het SVH Opleidersplein met stand 6.305, de Leermeesterdag of het SVH Horeca DocentEvent!

30 jul. 2019
Hoe Horecatalent goed aansluit bij de leerlijn en visie van Capabel

Anno 2019 is er geen ontkomen meer aan: de online leeromgeving. In dit interview spreken wij met Elma Schot en Dorien Iedema van Capabel Onderwijs (Capabel) over de samenwerking met SVH en het gebruik van SVH Horecatalent.

18 jul. 2019
SVH gecertificeerd als examenleverancier voor het mbo

Verschillende branchediploma’s van SVH voldoen minimaal aan dezelfde eisen als mbo-diploma’s als het gaat om het beroepsgerichte deel van het mbo-diploma. 

17 jul. 2019
Remon van de Kerkhof geïnaugureerd als 45ste SVH Meestergastheer

Op woensdag 17 juli is SVH Wijnmeester Remon van de Kerkhof, Maître bij De Treeswijkhoeve** in Waalre, geïnaugureerd tot 45ste SVH Meestergastheer. Tijdens de inauguratie ontving Remon het Meesterlint en het SVH Meesterdiploma.

11 jul. 2019
Horecadocent? Bezoek het SVH DocentEvent tijdens Gastvrij Rotterdam!

Ben jij docent in het horecaonderwijs? Bijvoorbeeld binnen het mbo, praktijkonderwijs of particulier onderwijs? Kom dan zeker naar het SVH Horeca DocentEvent woensdag 25 september tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Haal je onderwijshart op bij Meneer Megens (Leraar van het Jaar 2019) en deel je passie voor de horeca tijdens inspirerende workshops van onder meer chef-kok en kookdocent Mounir Toub (bekend van o.a. 24Kitchen en Omroep MAX). Zien we je dan?

4 jul. 2019
Kom naar de Leermeesterdag 24 september in Rotterdam Ahoy

Tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam (maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019) organiseert SVH samen met FNV Horeca voor het derde jaar op rij de Leermeesterdag. Chef-kok en kookdocent Mounir Toub, bekend van onder andere 24Kitchen en Omroep MAX, verzorgt de opening van de Leermeesterdag en vertelt hoe hij tijdens zijn kooklessen op school de jongste generatie horecamensen coacht en begeleidt. Daarnaast geven SVH erkende opleiders HSN, Picabia Opleidingen en SHO inspirerende workshops. Op deze manier blijf jij als leermeester helemaal up-to-date! Kom je ook?

1 jul. 2019
Eerste diploma's SVH Gastronomie uitgereikt

Op maandag 1 juli hebben deelnemers van het Alliance College een primeur gepakt: zij hebben als allereerste het diploma SVH Gastronomie in ontvangst genomen. De feestelijke diploma-uitreiking vond plaats in restaurant Ciel Bleu** in het Okura hotel te Amsterdam.

26 jun. 2019
Auteur Ellen van Kooten aan het woord over het vernieuwde Bedrijfseconomie voor de horeca

Een flinke dosis praktijkervaring, dat is wat in de PlanBoek-titels de boventoon voert. SVH stelde auteur Ellen van Kooten een paar vragen over het vernieuwde Bedrijfseconomie voor de horeca en de link met de praktijk.

26 jun. 2019
Kom 4 juli naar de BAS & KAS netwerk- en informatieborrel

Na het suc­ces van het BAS & KAS Talk­ing Din­ner en de infor­matieda­gen is het tijd voor nog een event. Kom jij ook naar de BAS & KAS netwerk- en infor­matiebor­rel donderdag 4 juli in Ams­ter­dam? Van 17:00 tot 20:00 uur ont­van­gen wij je graag op het Bid­Food Food­Yard in Amsterdam.

25 jun. 2019
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in Restaurant One* in Roermond de Klasbak Trofee 2019.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.