Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Er zijn tal van awards voor de horeca, veelal voor de besten of op hoog niveau. Maar ook op andere plekken binnen de horeca gebeuren hele mooie dingen. SVH heeft daarom het Horeca Hart in het leven geroepen. Speciaal voor mensen met een hart voor de horeca die helpen om de sector op een mooie manier uit te dragen. Eric Frericks, werkzaam in de keuken bij Prins Heerlijk in Tilburg, ontving vol trots het eerste Horeca Hart uit handen van SVH directeur Ricardo Eshuis.
Maandag 5 december maakte SVH, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekend welke leermeesters in de Top 3 van de wedstrijd staan.
Uit het nieuwste arbeidsmarktonderzoek van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) komt naar voren dat in de hotellerie steeds meer cross-over functies zijn ontstaan: een samenstelling van meerdere functies, te vergelijken met een opeenstapeling van diverse rollen. Bijvoorbeeld de medewerker gastenservice. De hotellerie blijkt grote behoefte te hebben aan deze medewerkers, hoewel de huidige referentiefuncties daar niet mee matchen.
Donderdag 1 december maakte SVH, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekend welke leerbedrijven in de Top 3 van de wedstrijd staan. De leerbedrijven die gaan strijden voor de titel Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023, zijn in willekeurige volgorde: De Hof uit Renswoude, De Werf uit Veere en ’t Voorhuys uit Emmeloord.
Donderdag 10 november maakte SVH de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend! Voor deze wedstrijd werden dit jaar ruim 100 leerbedrijven genomineerd. Benieuwd welke 10 erkende leerbedrijven in de Top 10 staan?
Teide Schepers van restaurant Bij Jef in Den Hoorn (Texel) is uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022. Deze prestigieuze prijs voor jong gastvrijheidstalent werd dit jaar voor de 21e keer uitgereikt.
Het is een belangrijk thema: plantaardig koken. Dat deze ontwikkeling niet meer weg te denken is, komt ook duidelijk naar voren in het arbeidsmarktonderzoek van SVH. Daaruit blijkt dat bijna 70% van de sector het van belang vindt dat er een specialist komt op het gebied van gezond, duurzaam en plant-based koken. SVH brengt daarom een e-learning over plant-based koken op de markt, het eerste complete leermiddel op dat gebied.
Goed nieuws voor alle BAS (bedieningsassistenten) & KAS (keukenassistenten) docenten, opleiders en geïnteresseerden in dit leermiddel en lesmateriaal van SVH. Komende maanden organiseren wij BAS & KAS inspiratiesessies in de bedrijfsbrasserie van SVH!
Van maandag 10 oktober tot en met woensdag 12 oktober vindt horecavakbeurs BBB Maastricht plaats. SVH is natuurlijk weer van de partij! Zien we je daar?
Van maandag 19 tot en met woensdag 21 september vindt horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam plaats. SVH is natuurlijk weer van de partij! Als branche partner van deze mooie beurs hebben we er veel zin in. Zien we je daar?
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.