Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

27 dec. 2022
Eerste 'Horeca Hart' uitgereikt aan Eric Frericks

Er zijn tal van awards voor de horeca, veelal voor de besten of op hoog niveau. Maar ook op andere plekken binnen de horeca gebeuren hele mooie dingen. SVH heeft daarom het Horeca Hart in het leven geroepen. Speciaal voor mensen met een hart voor de horeca die helpen om de sector op een mooie manier uit te dragen. Eric Frericks, werkzaam in de keuken bij Prins Heerlijk in Tilburg, ontving vol trots het eerste Horeca Hart uit handen van SVH directeur Ricardo Eshuis.

5 dec. 2022
SVH presenteert Top 3 Beste Leermeester Horeca 2022/2023

Maandag 5 december maakte SVH, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekend welke leermeesters in de Top 3 van de wedstrijd staan.

2 dec. 2022
Hotellerie heeft behoefte aan cross-over functies zoals medewerker gastenservice

Uit het nieuwste arbeidsmarktonderzoek van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) komt naar voren dat in de hotellerie steeds meer cross-over functies zijn ontstaan: een samenstelling van meerdere functies, te vergelijken met een opeenstapeling van diverse rollen. Bijvoorbeeld de medewerker gastenservice. De hotellerie blijkt grote behoefte te hebben aan deze medewerkers, hoewel de huidige referentiefuncties daar niet mee matchen.

1 dec. 2022
Top 3 wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023 bekend: De Hof, De Werf en ’t Voorhuys door naar finale

Donderdag 1 december maakte SVH, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekend welke leerbedrijven in de Top 3 van de wedstrijd staan. De leerbedrijven die gaan strijden voor de titel Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023, zijn in willekeurige volgorde: De Hof uit Renswoude, De Werf uit Veere en ’t Voorhuys uit Emmeloord.

10 nov. 2022
SVH presenteert Top 10 wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023

Donderdag 10 november maakte SVH de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend! Voor deze wedstrijd werden dit jaar ruim 100 leerbedrijven genomineerd. Benieuwd welke 10 erkende leerbedrijven in de Top 10 staan?

1 nov. 2022
Teide Schepers van restaurant Bij Jef wint Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022

Teide Schepers van restaurant Bij Jef in Den Hoorn (Texel) is uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022. Deze prestigieuze prijs voor jong gastvrijheidstalent werd dit jaar voor de 21e keer uitgereikt.
 

13 okt. 2022
SVH brengt voor horeca allereerste e-learning over plant-based koken op de markt

Het is een belangrijk thema: plantaardig koken. Dat deze ontwikkeling niet meer weg te denken is, komt ook duidelijk naar voren in het arbeidsmarktonderzoek van SVH. Daaruit blijkt dat bijna 70% van de sector het van belang vindt dat er een specialist komt op het gebied van gezond, duurzaam en plant-based koken. SVH brengt daarom een e-learning over plant-based koken op de markt, het eerste complete leermiddel op dat gebied.

3 okt. 2022
BAS & KAS inspiratiesessies in brasserie van SVH: kom je ook?

Goed nieuws voor alle BAS (bedieningsassistenten) & KAS (keukenassistenten) docenten, opleiders en geïnteresseerden in dit leermiddel en lesmateriaal van SVH. Komende maanden organiseren wij BAS & KAS inspiratiesessies in de bedrijfsbrasserie van SVH!

30 sept. 2022
Bezoek SVH op BBB Maastricht en volg leuke inspiratiesessies

Van maandag 10 oktober tot en met woensdag 12 oktober vindt horecavakbeurs BBB Maastricht plaats. SVH is natuurlijk weer van de partij! Zien we je daar?

16 sept. 2022
Bezoek SVH op Gastvrij Rotterdam en volg leuke inspiratiesessies

Van maandag 19 tot en met woensdag 21 september vindt horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam plaats. SVH is natuurlijk weer van de partij! Als branche partner van deze mooie beurs hebben we er veel zin in. Zien we je daar?

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.