Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
De tweede editie van Nationale Horecadag vindt plaats op 15 april 2020. Dat maakte de organisatie van dit landelijke initiatief bekend. Naast de grootste open dag van de horeca wordt Nationale Horecadag ook dé dag waarop werkgevers hun medewerkers in het zonnetje zetten. SVH is ook dit jaar weer trotse partner!
Op 14 oktober sluit de nominatieronde van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca en barst de strijd echt los! Je hebt dus nog minder dan 1 week om jouw favoriete leerbedrijven kans te laten maken op deze titel. Nomineer hen vandaag nog!
Van 7 tot en met 9 oktober vind je ons in het zuiden van het land, tijdens de BBB in Maastricht. Op stand FF320 staan onze key-accountmanagers voor je klaar om al jouw brandende vragen te beantwoorden en presenteren we je graag onze nieuwe leermiddelen.
Op zondag 29 september vond bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal de feestelijke diploma-uitreiking van de Sterklas plaats. Leerlingen ontvingen hun mbo 4 diploma voor Gespecialiseerd kok, het Sterklas certificaat en het SVH Gezel Meesterkok diploma.
Op 27 september heeft de Hoge Raad uitspraak gedaan in de rechtszaak tussen CAN (Clean Air Now) en de Staat der Nederlanden. De uitzondering op het rookverbod voor rookruimtes in horeca-inrichtingen is ongeldig. Dat heeft de Hoge Raad vandaag geoordeeld. Eerder was dit al beslist door het Haagse gerechtshof
Op dinsdag 24 september 2019 heeft De Pizza Academy op horecabeurs Gastvrij Rotterdam het officiële SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor haar Pizzaiolo opleiding. Deze opleiding leidt deelnemers op tot ambachtelijk pizzabakker en wordt afgesloten met het examen SVH pizzaiolo. Het is de eerste pizzaopleiding in Nederland die erkend is volgens de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen.
Op maandag 23 september jl. is Chris Naylor, chefkok bij Restaurant Vermeer * in Amsterdam, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Chris wordt hiermee na zijn inauguratie de 148ste SVH Meesterkok van Nederland.
Op dinsdag 10 september is de shortlist van de Learning Technologies Awards 2019 bekendgemaakt. SVH en Bespeak zijn genomineerd in de categorie ‘best use of blended learning in public en non-profit sector’ met de leermiddelen voor (zelfstandig werkend) kok en gastheer/-vrouw.
Vanaf 1 september 2019 versterkt Ricardo Eshuis, directeur van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), het bestuur van Stichting Sterklas. Hij neemt het stokje over van SVH Meesterkok Alain Alders.
De rol van leermeesters in de horeca omvat steeds meer, aangezien vak, leerlingen en maatschappij continu veranderen. Daarom organiseert SVH samen met FNV Horeca dinsdag 24 september voor het derde jaar op rij de Leermeesterdag tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Tijdesn deze dag zetten we een eerste stap voor de zogenaamde ‘Leermeester Plus’ opleiding.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.