Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Vanwege drukte kan de wachttijd aan de telefoon tijdens kantooruren oplopen tot ongeveer 15 minuten. Is je vraag niet dringend? Mail je vraag naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Sinds dinsdag 17 maart stellen SVH en KHN gratis e-learning modules ter beschikking aan de horeca. Doordat de horeca sinds 15 maart gesloten is, zitten veel horecamedewerkers thuis. De gratis e-learnings waren in eerste instantie tot 18 april beschikbaar. Deze termijn wordt verlengd met drie weken tot 9 mei vanwege de vele bestelde licenties en de eerder verlengde maatregelen van het kabinet.
Inmiddels is duidelijk wat de richtlijnen vanuit het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) zijn voor examens in het onderwijs. Binnen die richtlijnen start ook SVH de examens Sociale Hygiëne weer op. Zij het wel in aangepaste vorm.
Op 15 maart heeft SVH, naar aanleiding van de sluiting van de horeca en het onderwijs, besloten om alle examens tijdelijk stop te zetten. Inmiddels is duidelijk wat de richtlijnen vanuit het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) zijn voor examens in het onderwijs.
De afgelopen weken heeft het coronavirus ons leven heel erg beïnvloed. Om de gezondheid van ons allemaal te beschermen, zijn drastische maatregelen genomen. Een grote klap voor de horeca, het sluiten van cafés en restaurants en het stopzetten van alle vluchten die toeristen naar Curaçao brengen. Met het sluiten van de horeca dragen horecaondernemers en hun medewerkers hun steentje bij aan het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus.
Om ondernemers, managers, HR-specialisten en opleiders/docenten ook goed op weg te kunnen helpen, organiseren we a.s. vrijdag 27 maart 2020 om 11:00 uur CET een nieuw webinar dat de achterkant (admin functies) van het platform SVH Horecatalent behandelt.
Om iedereen goed op weg te helpen organiseren we a.s. woensdag 25 maart 2020 om 14:00 uur CET een live webinar.
Dinsdag 17 maart lanceerde SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) de Stay Home Hospitality Academy. En met succes: in nog geen week tijd zijn er al ruim 5.000 gratis licenties besteld en reageren werknemers én werkgevers erg enthousiast op dit initiatief.
SVH biedt extra diensten aan om ALLE horecaopleidingen te helpen het leren weer z.s.m. op gang te brengen. Het maakt voor ons niet uit of je klant bent of niet: iedereen in het horecaonderwijs wordt geraakt door de coronacrisis, dus we gaan dit met elkaar oplossen.
Afgelopen zondag was een grote klap voor de horeca. Van de 466.000 medewerkers zit een groot gedeelte nu thuis. Op deze manier dragen de horecamedewerkers en de -bedrijven hun steentje bij aan het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. De impact van deze maatregel is groot. Tegelijkertijd biedt het een klein voordeel: medewerkers kunnen nu aan de slag met het verder ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden.
SVH volgt de richtlijnen van het RIVM en het kabinet om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Op last van de overheid zijn scholen en alle eet- en drinkgelegenheden tot en met 6 april gesloten. Dit betekent dat er geen enkel SVH-examen wordt afgenomen in de periode tot 6 april.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.