Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

21 apr. 2021
SVH start grote wervingscampagne voor nieuwe studenten en medewerkers in de horeca

Vandaag start Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), het grootste kenniscentrum voor de horeca, de landelijke wervingscampagne ‘Ga voor gaaf, ga voor de horeca’ om mensen enthousiast te maken voor een opleiding of baan in de horeca. Grote namen uit de horecabranche supporten de campagne. 

20 apr. 2021
Overheidssubsidies nu ook voor horecaopleidingen met SVH-erkenning óf SVH-diploma

Goed nieuws voor de horeca: opleidingen die leiden tot een diploma van SVH óf opleidingen die SVH-erkend zijn, komen in aanmerking voor subsidie. Dit is dé impuls om Leven Lang Ontwikkelen ook in de horeca echt op gang te krijgen.

8 apr. 2021
Gratis horecaopleiding met baangarantie voor kansrijke jongeren Haagse Schilderswijk

Het Leerwerkcentrum Julianakerk start op maandag 12 april een nieuw project genaamd Juliana Plaza. Kansrijke jongeren onder de 21 jaar en woonachtig in Den Haag die graag in de horeca willen werken kunnen zich aanmelden voor de gratis aangeboden horecaopleiding inclusief diploma en baangarantie.

22 mrt. 2021
Arla Foods en SVH lanceren e-learning voor hotellerie: SVH Ontbijtkok

Deze e-learning is specifiek op de hotellerie gericht en is onderdeel van het foodservice ontbijtconcept van Arla Foods. Op deze inventieve manier wil Arla Foods van waarde zijn voor hotels en partners waar zij mee samenwerkt. Voor SVH betekent deze introductie een verdere invulling van opleidingen voor nieuwe rollen die de afgelopen jaren zijn ontstaan in de horeca. De ontbijtkok is een relatief nieuwe functie waar nog geen opleidingspakket voor was ontwikkeld.

1 mrt. 2021
Brisker Group en SVH stomen met e-learning horecamedewerkers klaar voor heropening horeca

Vanaf nu kunnen bestaande en nieuwe klanten van Brisker gratis gebruik maken van Briskers online opleidingsplatform Academy for Flex. Daarmee krijgen honderden ondernemers, flexkrachten en medewerkers in de horeca toegang tot Horecatalent, het gevarieerde e-learningaanbod van SVH. Horecaondernemers waar Brisker mee samenwerkt investeren zo kosteloos in de vakkennis, vaardigheden en persoonlijke groei van hun flexkrachten en medewerkers.

22 feb. 2021
SVH genomineerd voor de BID Positivity Awards

Wij zijn genomineerd voor de Big Improvement Day (BID) Positivity Awards. Mensen en bedrijven die in coronatijd voor mooie initiatieven zorgen, maken kans op de BID Positivity Awards. Een stem op ons, is een stem voor de horeca! Breng nu je stem uit.

11 feb. 2021
Nieuw! Het eerste digitale magazine van SVH met inspiratie om te groeien in je vak

Want als de horeca straks weer open mag, blijven er veel mensen nodig die iets willen en kunnen in onze mooie sector. En wij staan achter deze mensen die van gastvrijheid hun carrière (willen) maken. Met dit magazine willen we je inspiratie bieden voor dit jaar. 

9 feb. 2021
Vernieuwd horeca.nl dé plek voor het vinden van een goede horecaopleiding

De vernieuwde website horeca.nl is het startpunt van de zoektocht naar een kwalitatief goede horecaopleiding. Voor ondernemers, werknemers, jobcoaches en herintreders, kortom: voor iedereen die op zoek is naar een (korte) horecaopleiding.

5 feb. 2021
SVH lanceert nieuw leermiddel met podcastserie Ron Blaauw voor toekomstige horecaondernemer

SVH brengt voor het schooljaar van 2021/2022 een compleet nieuw leermiddel uit, speciaal voor de toekomstige horecaondernemer. De methode heet SVH Ondernemersvaardigheden, is volledig digitaal en helpt mbo-studenten voorbereiden op hun examens én op de beroepspraktijk.

4 feb. 2021
SVH trotse partner nieuwe vakplatform Pizza Profs

Het landelijke vakplatform Pizza Profs is op 1 februari tijdens de Horecava van start gegaan. Verschillende partners uit de horecabranche willen de pizza als lekker, voedzaam en culinair product op de kaart zetten. Doel is om pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren en te voeden met vakkennis. Gezonde, licht verteerbare en culinaire pizza’s zijn de nieuwe foodtrend. Pizza Profs speelt hier op in.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.