Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

17 jul. 2024
Oneteam gaat in zee met SVH om e-learning aan te bieden aan horecamedewerkers

Met deze nieuwe samenwerking kunnen bedrijven in de horeca vanaf nu kant-en-klare e-learningmodules aanbieden aan hun non-deskmedewerkers.

15 jul. 2024
Hotel Des Indes start eigen bedrijfsacademy met SVH

Hotel Des Indes start een eigen bedrijfsacademy met SVH e-learning. Onze directeur Ricardo Eshuis ging bij ze langs om het bijbehorende muurschildje te overhandigen en ze te feliciteren.

4 jul. 2024
Eerste geslaagden SVH Plant-based chef!

SVH en Kookstudio Thorn delen een primeur. De allereerste groep cursisten van de SVH Plant-based chef opleiding in Nederland heeft op 3 juli hun diploma in ontvangst genomen. Na een intensieve vakopleiding van ruim 35 weken, met de focus op de eiwittransitie, zijn alle bereidingstechnieken van plantaardig koken behandeld. De cursisten hebben geleerd om smaakvolle en voedzame plantaardige gerechten te creëren.

24 jun. 2024
Kom naar de landelijke Dag van de Leermeester 10 oktober 2024

Kom je ook naar de landelijke Dag van de Leermeester donderdag 10 oktober 2024 in Nieuwegein? Voor alle leermeesters in de horeca en hospitality. Een gratis event waar de leermeester centraal staat!

21 mei 2024
Inschrijving Nederlandse finale Bocuse d’Or 2024 van start

De inschrijving voor de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d’Or is geopend. Bocuse d’Or is dé gastronomische competitie van de wereld. Maximaal vijf kandidaten gaan de strijd met elkaar aan tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d’Or maandag 23 september 2024 tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam.

24 apr. 2024
Izabella Mendes, een positiviteitsgoeroe met een groot hart voor de horeca

Een positiviteitsgoeroe met een groot hart voor de horeca, zo zou je Izabella Mendes, de altijd goedlachse en stralende medewerker van restaurant Recht in Apeldoorn kunnen omschrijven.

22 apr. 2024
Franke Osinga geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok

Op vrijdag 19 april is Franke Osinga (33), keukenchef van Restaurant De Treeswijkhoeve** in Waalre, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Franke heeft met het afleggen van een zeer geslaagde Meesterproef een kroon op zijn carrière gezet: SVH Meesterkok worden. Na zijn inauguratie, die later dit jaar plaatsvindt, mag Franke Osinga zich de 151ste SVH Meesterkok van Nederland noemen. De Treeswijkhoeve is hiermee het enige restaurant in Nederland waar 2 SVH Meesterkoks werkzaam zijn. Eigenaar en SVH Meesterkok Dick Middelweerd behaalde in 1990 zijn Meestertitel.

22 apr. 2024
Team Sterklas ROC van Amsterdam wint de CuliQuiz School Battle 2023/2024

Quinten Chap en Rosanna Bos van team Sterklas ROC van Amsterdam hebben de eerste CuliQuiz School Battle gewonnen, die plaatsvond in het H20 eSports Stadium in Purmerend. Deze spectaculaire spelshow, gepresenteerd door Tjitze van der Dam en Sita Vermeulen, daagde de culinaire kennis van de tien best gekwalificeerde ROC-teams uit, die zich via voorrondes en een halve finale hadden gekwalificeerd.

19 apr. 2024
Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs maakt finalisten editie 2024 bekend

Na een intensieve theorieronde en een proeftechnisch gedeelte heeft de jury van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs de tien deelnemers geselecteerd die doorgaan naar de finale. De toptalenten streden op maandag 15 april 2024 tegen elkaar in deze prestigieuze wedstrijd voor gastvrijheidstalent tussen de 20 en 26 jaar.

17 apr. 2024
PROVSO.WORKS sluit samenwerkingsovereenkomst met SVH: HACCP-certificaat voor PRO en VSO-leerlingen haalbaar

Op 10 april ondertekenden SVH en PROVSO.WORKS een samenwerkingsovereenkomst. Aanleiding is de ontwikkeling van HACCP-lesstof in de WerkVerkenner, het online les- en leerplatform van PROVSO.WORKS. Hiermee is het behalen van een HACCP-certificaat binnen handbereik voor leerlingen in het PRO- en VSO-onderwijs. 

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.