Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment is er een telefonische storing waardoor wij niet bereikbaar zijn. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Op maandag 18 maart is Piet Tamminga, ijsbereider en eigenaar van Puur Tamminga in Veenendaal, geïnaugureerd tot 32ste SVH Meesterijsbereider. Tijdens de inauguratie ontving Piet het Meesterlint en het SVH Meesterdiploma van zijn inaugurator Pieter Kluyver, directeur Guersney Cream Services ltd.
De nieuwe mix bestaat uit theorieboeken, werkboeken, praktijkkaarten, instructiefilms en een online omgeving. De oude methode werd door gebruikers als ‘te talig’ benoemd. In het nieuwe theorieboek wordt de theorie daarom kort en bondig uitgelegd, ondersteund door veel beeldmateriaal.
Mounir Toub is sinds dit jaar de nieuwe BAS & KAS ambassadeur. Als ambassadeur gaat hij bij scholen kijken waar hij docenten bij kan helpen. Je hebt bijvoorbeeld docenten die goed kunnen lesgeven, maar
moeite kunnen hebben met het vaktechnische gedeelte en andersom. Hij gaat zijn uiterste best doen om beide expertises met elkaar te koppelen.
Eind 2018 heeft SVH, samen met KHN - Koninklijke Horeca Nederland, uitgebreid onderzoek gedaan naar de arbeidsmarkt in de horeca anno nu. Op de Horecava RAI Amsterdam zijn de eerste details al bekendgemaakt. Misset Horeca brengt nu de verdere inhoud van de rapportage naar buiten. Hoe kun je als ondernemer inspelen op de veranderingen?
Op maandag 11 maart is Ronnie Brouwer, Restaurantmanager/Sommelier bij Restaurant De Kromme Dissel* in Heelsum, geïnaugureerd tot 34ste SVH Wijnmeester. Tijdens de inauguratie ontving Ronnie het Meesterlint en het SVH Meesterdiploma.
Op maandag 11 maart hebben de cursisten van Dok030, na het succesvol afleggen van het examen, als allereerste het branchediploma SVH Pizzaiolo in ontvangst genomen. Het diploma voorziet in de behoefte van de branche aan meer geschoolde, ambachtelijke pizzabakkers.
Een primeur: particuliere opleider MHD Services start binnenkort een opleiding voor marketing en sales waarbij de boeken uit de PlanBoek-serie voor ondernemers worden gebruikt. In de boeken staat marketinggericht denken en ondernemen centraal. De opleiding, specifiek voor de Nederlandse horecabranche, is vooral praktijkgericht en bedoeld voor (toekomstige) horecamedewerkers en zal eind maart van start gaan.
Tijdens de officiële opening van Blaauw’s nieuwe restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown, heeft het Ron Blaauw College het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de brancheopleiding SVH Keukenassistent. Het is de eerste opleiding, opgezet door en in het bedrijf zelf, die erkend is volgens de kwaliteitseisen van de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen.
Op dinsdag 12 en woensdag 13 februari 2019 vindt de Horecatalentendag in de DRU Cultuurfabriek in Ulft plaats. SVH is hierbij aanwezig met een kleine stand en tijdens het Lagerhuisdebat.
Van maandag 11 t/m woensdag 13 februari vindt in Assen de HorecaEvenTT plaats. Je vindt ons bij standnummer 4880, samen met FNV Horeca.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.