Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

18 mrt. 2019
Piet Tamminga geïnaugureerd tot 32ste SVH Meesterijsbereider

Op maandag 18 maart is Piet Tamminga, ijsbereider en eigenaar van Puur Tamminga in Veenendaal, geïnaugureerd tot 32ste SVH Meesterijsbereider. Tijdens de inauguratie ontving Piet het Meesterlint en het SVH Meesterdiploma van zijn inaugurator Pieter Kluyver, directeur Guersney Cream Services ltd.

12 mrt. 2019
BAS & KAS wordt vernieuwd

De nieuwe mix bestaat uit the­o­rieboeken, werk­boeken, prak­tijkkaarten, instruc­tiefilms en een online omgev­ing. De oude meth­ode werd door gebruik­ers als ‘te talig’ benoemd. In het nieuwe the­o­rieboek wordt de the­o­rie daarom kort en bondig uit­gelegd, onder­s­te­und door veel beeldmateriaal.

12 mrt. 2019
Mounir Toub de nieuwe BAS & KAS ambassadeur

Mounir Toub is sinds dit jaar de nieuwe BAS & KAS ambassadeur. Als ambas­sadeur gaat hij bij scholen kijken waar hij docen­ten bij kan helpen. Je hebt bijvoor­beeld docen­ten die goed kun­nen les­geven, maar
moeite kun­nen hebben met het vak­tech­nis­che gedeelte en ander­som. Hij gaat zijn uiter­ste best doen om beide exper­tises met elkaar te kop­pe­len.

11 mrt. 2019
Horeca groeit tot 2025 met 100.000 medewerkers

Eind 2018 heeft SVH, samen met KHN - Koninklijke Horeca Nederland, uitgebreid onderzoek gedaan naar de arbeidsmarkt in de horeca anno nu. Op de Horecava RAI Amsterdam zijn de eerste details al bekendgemaakt. Misset Horeca brengt nu de verdere inhoud van de rapportage naar buiten. Hoe kun je als ondernemer inspelen op de veranderingen?

11 mrt. 2019
Ronnie Brouwer geïnaugureerd tot 34ste SVH Wijnmeester

Op maandag 11 maart is Ronnie Brouwer, Restaurantmanager/Sommelier bij Restaurant De Kromme Dissel* in Heelsum, geïnaugureerd tot 34ste SVH Wijnmeester. Tijdens de inauguratie ontving Ronnie het Meesterlint en het SVH Meesterdiploma.

11 mrt. 2019
Eerste diploma’s SVH Pizzaiolo uitgereikt

Op maandag 11 maart hebben de cursisten van Dok030, na het succesvol afleggen van het examen, als allereerste het branchediploma SVH Pizzaiolo in ontvangst genomen. Het diploma voorziet in de behoefte van de branche aan meer geschoolde, ambachtelijke pizzabakkers.

22 feb. 2019
Eerste particuliere opleider met marketing & sales aan de slag!

Een primeur: particuliere opleider MHD Services start binnenkort een opleiding voor marketing en sales waarbij de boeken uit de PlanBoek-serie voor ondernemers worden gebruikt. In de boeken staat marketinggericht denken en ondernemen centraal. De opleiding, specifiek voor de Nederlandse horecabranche, is vooral praktijkgericht en bedoeld voor (toekomstige) horecamedewerkers en zal eind maart van start gaan. 
 

12 feb. 2019
Opleiding van topkok Ron Blaauw erkend als SVH-brancheopleiding.

Tijdens de officiële opening van Blaauw’s nieuwe restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown, heeft het Ron Blaauw College het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de brancheopleiding SVH Keukenassistent. Het is de eerste opleiding, opgezet door en in het bedrijf zelf, die erkend is volgens de kwaliteitseisen van de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen.

5 feb. 2019
Horeca Talentendag Ulft

Op dinsdag 12 en woensdag 13 februari 2019 vindt de Horecatalentendag in de DRU Cultuurfabriek in Ulft plaats. SVH is hierbij aanwezig met een kleine stand en tijdens het Lagerhuisdebat. 

5 feb. 2019
HorecaEvenTT Assen

 Van maandag 11 t/m woensdag 13 februari vindt in Assen de HorecaEvenTT plaats. Je vindt ons bij standnummer 4880, samen met FNV Horeca.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.