Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Vers getapt: SVH gaat de samenwerking aan met de online bieropleider: Biertraining.nl. Begin mei zal het eerste examen SVH Bier 1 worden afgenomen. Dit examen is onderdeel van de certificering SVH Bier dat uit twee diploma’s bestaat; SVH Bier 1 en SVH Bier 2.
Hoe wordt de nieuwe leermiddelenmix van SVH ingezet in Hilversum voor de opleiding niveau 2 Gastheer/-vrouw. Het perspectief van de docent.
Op maandag 26 maart is het Ron Blaauw College van start gegaan. De SVH Meesterkok en trendsettende horecaondernemer leidt zijn eigen nieuwe medewerkers op.
Op maandag 26 maart is Wilco Berends, chef-kok en eigenaar van Restaurant De Nederlanden*, Vreeland, geïnaugureerd tot SVH Meesterkok.
De Landelijke Examencommissie van SVH (LEC-SVH) heeft, in samenspraak met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), besloten de overgangsregeling die tot 1 mei loopt niet te verlengen.
In Emmen is half februari een nieuwe opleiding tot SVH Kok gestart. De stoomcursus wordt geserveerd door het Emmer bedrijf Select & Match en gefinancierd door de betrokken gemeentes.
Binnenkort zal de website Passie voor Horeca in een nieuw jasje gestoken worden. Dit betekent dat het platform terug zal komen, echter wel in een andere vorm.
Wie wordt het beste ROC van Oost Nederland?
Voor de 11e keer op rij organiseert SHA (Stichting Horecatalent Achterhoek) op woensdag 7 maart de Horeca Talentendag.
SVH heeft de nieuwe titel van de PlanBoekserie ‘Ondernemingsplan voor de Horeca’, in samenwerking met ROC Mondriaan, vertaald! ‘Business Plan for the Hospitality Industry’ is daarmee het eerste Engelstalige deel van de PlanBoekserie en is specifiek gericht op het horecaonderwijs en gemaakt voor en door de horecabranche!
Rookruimtes verboden
Het gerechtshof in Den Haag heeft bepaald dat een rookruimte in een horeca-inrichting onrechtmatig is. In het hoger beroep dat is aangespannen door Clean Air Nederland (CAN) tegen de Nederlandse Staat, is bepaald dat iedereen het recht heeft om een horecagelegenheid te betreden zonder het risico te lopen om in aanraking te komen met rook.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.