Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

26 mrt. 2020
Meld je aan voor het webinar over de admin functies in SVH Horecatalent

Om ondernemers, managers, HR-specialisten en opleiders/docenten ook goed op weg te kunnen helpen, organiseren we a.s. vrijdag 27 maart 2020 om 11:00 uur CET een nieuw webinar dat de achterkant (admin functies) van het platform SVH Horecatalent behandelt.

24 mrt. 2020
Meld je aan voor het webinar Stay Home Hospitality Academy

Om iedereen goed op weg te helpen organiseren we a.s. woensdag 25 maart 2020 om 14:00 uur CET een live webinar.

23 mrt. 2020
Horecamedewerkers massaal aan #stayhomehospitalityacademy in deze moeilijke tijd

Dinsdag 17 maart lanceerde SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) de Stay Home Hospitality Academy. En met succes: in nog geen week tijd zijn er al ruim 5.000 gratis licenties besteld en reageren werknemers én werkgevers erg enthousiast op dit initiatief.

19 mrt. 2020
SVH faciliteert afstandsleren voor (mbo) scholen in de horeca

SVH biedt extra diensten aan om ALLE horecaopleidingen te helpen het leren weer z.s.m. op gang te brengen. Het maakt voor ons niet uit of je klant bent of niet: iedereen in het horecaonderwijs wordt geraakt door de coronacrisis, dus we gaan dit met elkaar oplossen. 

18 mrt. 2020
SVH en KHN bieden horecamedewerkers die thuis zitten gratis complete e-learning

Afgelopen zondag was een grote klap voor de horeca. Van de 466.000 medewerkers zit een groot gedeelte nu thuis. Op deze manier dragen de horecamedewerkers en de -bedrijven hun steentje bij aan het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. De impact van deze maatregel is groot. Tegelijkertijd biedt het een klein voordeel: medewerkers kunnen nu aan de slag met het verder ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden.

15 mrt. 2020
Geen SVH-examens t/m 6 april vanwege coronavirus

SVH volgt de richtlijnen van het RIVM en het kabinet om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Op last van de overheid zijn scholen en alle eet- en drinkgelegenheden tot en met 6 april gesloten. Dit betekent dat er geen enkel SVH-examen wordt afgenomen in de periode tot 6 april. 

13 mrt. 2020
Jonathan Zandbergen wordt de 150ste SVH Meesterkok

Op donderdag 12 maart jl. is Jonathan Zandbergen, executive chef van Restaurant Merlet* in Schoorl, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Jonathan mag na zijn inauguratie, de titel SVH Meesterkok als 150ste chef voeren.  

3 mrt. 2020
Benefietdiner “Road to Tallinn”

Het is officieel: Bocuse d'Or Nederland is ingeloot voor de Europese finale in Tallinn. Nu het zeker is doet Bocuse d'Or Nederland iets extra's en wij als trotse partner ondersteunen dit initiatief. 

13 feb. 2020
Themadag arbeidsmarkt horeca: behoud van personeel 2 maart 2020

De arbeidsmarkt in de horeca is flink in beweging, het vasthouden van personeel wordt steeds lastiger door de toenemende vraag. Hoe slaag je er als bedrijf in om dit probleem op te lossen of zo ver mogelijk terug te dringen?

11 feb. 2020
NHGP zoekt deelnemers voor titel beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland

Voor de 19e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs zoekt de organisatie naar de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland. Kandidaten tussen de 20 en 26 jaar kunnen zich tot en met 10 maart 2020 inschrijven. De uitreiking van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2020 vindt plaats tijdens de gidspresentatie van Lekker500 editie 2021 op 26 oktober 2020.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.