Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

16 jan. 2020
Restaurant ’t Havenmantsje Harlingen Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020

Tijdens de finale op de Horecava is donderdag 16 januari op de stand van SVH Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca.

16 jan. 2020
SVH lanceert Engelstalige leermiddelen voor koks en gastheren/-vrouwen in de horeca

Donderdag 16 januari lanceerde SVH tijdens de Horecava de Engelstalige leermiddelen voor koks en gastheren/-vrouwen in de horeca.

15 jan. 2020
SVH lanceert nieuwe leerlijn voor leidinggevenden in de horeca

Woensdag 15 januari lanceerde SVH tijdens de Horecava een nieuwe leerlijn voor leidinggevenden in de horeca.

14 jan. 2020
SVH lanceert nieuwe leerlijn voor de fastservicebranche

Dinsdag 14 januari lanceerde SVH tijdens de Horecava een nieuwe leerlijn voor de fastservice. Deze online methode bestaat uit drie leerlijnen. 

14 jan. 2020
Online leren via Koninklijke Horeca Nederland

In het kader van ‘Leven Lang Ontwikkelen’ biedt KHN in samenwerking met SVH vanaf 15 januari online e-learning modules aan, exclusief voor leden van KHN: khn.nl/elearning.

14 jan. 2020
Arbeidsmarktrapportage horeca 2019: werkgelegenheid horeca neemt verder toe, langer behouden van personeel blijft topprioriteit

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) presenteerden vandaag tijdens de Horecava de nieuwe Arbeidsmarktrapportage horeca http://www.arbeidsmarktmonitorhoreca.nl/.

13 jan. 2020
Horeca Vakcollege ontvangt SVH-erkenning voor de opleiding SVH Kok

Op maandag 13 januari 2020 heeft het Horeca Vakcollege op de Horecava het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de brancheopleiding SVH Kok.

13 jan. 2020
SVH gaat samenwerking met BOLS Bartending Academy aan

Op maandag 13 januari 2020 maakt SVH op de Horecava bekend dat ze de samenwerking aangaat met de BOLS Bartending Academy.

12 jan. 2020
SVH lanceert alles-in-1 onboardingsprogramma voor de horeca

Maandag 13 januari lanceert SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) tijdens de Horecava een gloednieuw onboardingsprogramma voor de horeca. In vier eenvoudige stappen wordt succesvolle onboarding geregeld voor ieder horecabedrijf.

27 dec. 2019
SVH Meesterkok Lucas Rive overleden

We zijn geschokt en diep geraakt door het overlijden van onze SVH Meesterkok Lucas Rive (57).

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.