Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

20 mei 2021
SVH lanceert app Play to Hospitality

Nu de horeca langzaam opengaat, is er snel weer een personeelstekort. Als mede-oplossing voor dit probleem lanceren Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en Play to Work de app Play to Hospitality.

5 mei 2021
SVH en Bakery Institute bundelen krachten voor nieuw lesmateriaal voor de bakkerij

Om nieuwe en eigentijdse leermiddelen te ontwikkelen die voorzien in de behoeften van zowel de horeca als de bakkerij, slaan SVH en Bakery Institute de handen ineen.

26 apr. 2021
Een voorbeeld voor leermeesters en SVH Meesterkoks: SVH Meesterkok Ben van Beurten ontvangt koninklijke onderscheiding

SVH Meesterkok Ben van Beurten heeft vandaag, in het bijzijn van zijn vrouw Elly en vele kijkers via de livestream, een koninklijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen!

22 apr. 2021
SVH Meest positieve bedrijf van Nederland en wint BID Positivity Award

SVH is op 22 april 2021 uitgeroepen tot Meest positieve bedrijf van Nederland door het publiek en de vakjury van de BIG Improvement Day (BID) Positivity Awards. Uit handen van juryvoorzitter Ali B ontving Ricardo Eshuis, directeur SVH, de Award op het kantoor van de BIG Improvement Day in Den Haag.

21 apr. 2021
SVH start grote wervingscampagne voor nieuwe studenten en medewerkers in de horeca

Vandaag start Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), het grootste kenniscentrum voor de horeca, de landelijke wervingscampagne ‘Ga voor gaaf, ga voor de horeca’ om mensen enthousiast te maken voor een opleiding of baan in de horeca. Grote namen uit de horecabranche supporten de campagne. 

20 apr. 2021
Overheidssubsidies nu ook voor horecaopleidingen met SVH-erkenning óf SVH-diploma

Goed nieuws voor de horeca: opleidingen die leiden tot een diploma van SVH óf opleidingen die SVH-erkend zijn, komen in aanmerking voor subsidie. Dit is dé impuls om Leven Lang Ontwikkelen ook in de horeca echt op gang te krijgen.

8 apr. 2021
Gratis horecaopleiding met baangarantie voor kansrijke jongeren Haagse Schilderswijk

Het Leerwerkcentrum Julianakerk start op maandag 12 april een nieuw project genaamd Juliana Plaza. Kansrijke jongeren onder de 21 jaar en woonachtig in Den Haag die graag in de horeca willen werken kunnen zich aanmelden voor de gratis aangeboden horecaopleiding inclusief diploma en baangarantie.

22 mrt. 2021
Arla Foods en SVH lanceren e-learning voor hotellerie: SVH Ontbijtkok

Deze e-learning is specifiek op de hotellerie gericht en is onderdeel van het foodservice ontbijtconcept van Arla Foods. Op deze inventieve manier wil Arla Foods van waarde zijn voor hotels en partners waar zij mee samenwerkt. Voor SVH betekent deze introductie een verdere invulling van opleidingen voor nieuwe rollen die de afgelopen jaren zijn ontstaan in de horeca. De ontbijtkok is een relatief nieuwe functie waar nog geen opleidingspakket voor was ontwikkeld.

1 mrt. 2021
Brisker Group en SVH stomen met e-learning horecamedewerkers klaar voor heropening horeca

Vanaf nu kunnen bestaande en nieuwe klanten van Brisker gratis gebruik maken van Briskers online opleidingsplatform Academy for Flex. Daarmee krijgen honderden ondernemers, flexkrachten en medewerkers in de horeca toegang tot Horecatalent, het gevarieerde e-learningaanbod van SVH. Horecaondernemers waar Brisker mee samenwerkt investeren zo kosteloos in de vakkennis, vaardigheden en persoonlijke groei van hun flexkrachten en medewerkers.

22 feb. 2021
SVH genomineerd voor de BID Positivity Awards

Wij zijn genomineerd voor de Big Improvement Day (BID) Positivity Awards. Mensen en bedrijven die in coronatijd voor mooie initiatieven zorgen, maken kans op de BID Positivity Awards. Een stem op ons, is een stem voor de horeca! Breng nu je stem uit.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.