Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Vanwege drukte kan de wachttijd aan de telefoon tijdens kantooruren oplopen tot ongeveer 15 minuten. Is je vraag niet dringend? Mail je vraag naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Op dinsdag 12 en woensdag 13 februari 2019 vindt de Horecatalentendag in de DRU Cultuurfabriek in Ulft plaats. SVH is hierbij aanwezig met een kleine stand en tijdens het Lagerhuisdebat.
Van maandag 11 t/m woensdag 13 februari vindt in Assen de HorecaEvenTT plaats. Je vindt ons bij standnummer 4880, samen met FNV Horeca.
De zoektocht naar getalenteerde chefs die ons land culinair kunnen vertegenwoordigen in de Europese en Wereldfinale van Bocuse d'Or is weer begonnen!
Oktober 2018 startte Dok030 in Utrecht met een uniek scholingsproject: de opleiding tot ‘pizzaiolo’, mét baangarantie. Vandaag doen de eerste cursisten, na het vijf maanden durende opleidingstraject, het pilotexamen. Slagen zij voor het examen dan ontvangen zij als allereerste het branche-erkende SVH diploma Pizzaiolo.
Op 25 januari 2019 is oud-directeur van SVH, Hermann Molenkamp, overleden.
Op 14 januari 2019 heeft de eerste lesdag van de JustHoreca Academy plaats gevonden in het VHC Trainings & Experience Center in Oostzaan.
Op zondag 13 januari is Harald Hovenkamp, restaurantmanager en mede-eigenaar van Restaurant & Résidence Kaatje bij de Sluis* in Blokzijl, geïnaugureerd tot SVH Meestergastheer.
Het bron tot bord paviljoen is een samenwerking tussen Bidfood, Horecava en SVH. Het paviljoen is gestart om kleine leveranciers een podium te bieden en de producten te laten zien aan de horecaondernemer.
Op de Horecava is het nieuwe SVH Magazine gereleased!
Op woensdag 9 januari 2019 heeft WTOL Academy | Wijntraining Online op de Horecava het officiële SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor haar wijnopleiding voor gevorderden, die opleidt voor het examen SVH Vinoloog/Sommelier.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.