Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

13 jun. 2017
Vijf kandidaten finale Bocuse d'Or Nederland bekend

Na een spannende finale in het FrieslandCampina Innovation Center waar de klokken van de wedstrijd terug tikten, gingen 10 kandidaten de strijd aan voor een plak in de landelijke finale van Bocuse d’Or Nederland.

1 jun. 2017
Worden jullie Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018? Doe mee!

Op 1 juni gaat Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018 van start. SVH is er als organisator helemaal klaar voor, maar zijn de leerbedrijven, leerlingen en docenten er ook klaar voor?

24 mei 2017
Bocuse d’Or Nederland versterkt bestuur

Vanaf 1 juni is het bestuur van Bocuse d’Or Nederland versterkt met 3 nieuwe bestuursleden.

5 apr. 2017
Inschrijving voorrondes Bocuse d’Or Nederland geopend

Prestigieuze vakwedstrijd voor talentvolle koks start voorrondes.

1 feb. 2017
Migratie BPV2 (SVH) naar Praktijkbeoordelen.nl (Examenwerk)

Op 15 oktober 2016 hebben SVH en Examenwerk bericht dat de WDH en WDFD in overleg met SVH besloten heeft om alle digitale handboeken van de kwalificatiedossiers tot 2015 volledig beschikbaar te maken via Praktijkbeoordelen.nl.

19 jan. 2017
Nu beschikbaar: examen SVH Zelfstandig werkend Kok

Het examen SVH Zelfstandig werkend kok is de volgende stap na het examen SVH Kok. Het verschil ten opzichte van het examen SVH Kok is dat er bij het examen SVH Zelfstandig werkend kok meer zelfstandigheid wordt gevraagd, maar ook meer creativiteit, coachende en begeleidende taken en taken gericht op keukenmanagement.

19 jan. 2017
Word jij Happy Drinks Mastershaker 2017?

Een spannender alcoholvrij aanbod in de horeca, zodat jongeren meer te kiezen hebben als ze uitgaan. Dat is waar Pierre Wind en het Trimbos-instituut zich met Happy Drinks The battle 2017 voor inzetten. Een doel waar SVH zich volledig achter schaart. Ook wij maken immers werk van een goede sociale hygiëne in de horeca.

13 jan. 2017
Wijntraining Online Basis als eerste wijnopleiding SVH-erkend

Op donderdagmiddag 12 januari 2017 heeft Wijntraining Online (WTOL) op de Horecava het officiële SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor haar opleiding Wijntraining Online Basis, die opleidt voor het examen SVH Wijn 2. Het is de eerste wijnopleiding in Nederland die erkend is volgens de vernieuwde SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen 2016.

12 jan. 2017
Horeca doet nieuwe stap in preventie kansspelverslaving

In overleg met betrokken partijen heeft de VAN Kansspelen Brancheorganisatie (kortweg VAN) op eigen initiatief stappen gezet om het preventiebeleid t.a.v. kansspelverslaving te verbeteren en het risico op verslaving nog verder terug te dringen.

10 jan. 2017
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station wint Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2016

Dinsdag 10 januari is DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station bekroond tot winnaar van de Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2016 op de Horecava. 

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.