Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

3 dec. 2019
Top 3 wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020 is bekend

Op dinsdag 3 december heeft SVH, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekendgemaakt welke leerbedrijven in de top 3 van de wedstrijd staan. De leerbedrijven die gaan strijden voor de titel Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020, zijn in willekeurige volgorde: Le Brasseur uit Maarssen, ’t Havenmantsje uit Harlingen en Pulitzer Hotel Amsterdam.

28 nov. 2019
Zilveren learning award voor SVH en Bespeak met leermiddelen voor Kok en Gastheer/-vrouw

Woensdagavond 27 november hebben SVH en Bespeak een zilveren award gewonnen tijdens de internationale Learning Technologies Awards in Londen. Een enorme blijk van waardering waar we erg trots op zijn!

8 nov. 2019
De Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020  is bekend!

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrijd te bereiken: de top 10 van beste leerbedrijven.

29 okt. 2019
Tim Wellenberg van Hanninkshof Enschede wint Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019

Tim Wellenberg heeft de finale van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019 gewonnen. De 26-jarige maître-sommelier van restaurant Hanninkshof in Enschede was de beste van 24 kandidaten die het afgelopen half jaar middels diverse proeven streden om de prijs voor de beste jonge gastheer of gastvrouw van Nederland.

21 okt. 2019
Tweede editie Nationale Horecadag op 15 april 2020

De tweede editie van Nationale Horecadag vindt plaats op 15 april 2020. Dat maakte de organisatie van dit landelijke initiatief bekend. Naast de grootste open dag van de horeca wordt Nationale Horecadag ook dé dag waarop werkgevers hun medewerkers in het zonnetje zetten. SVH is ook dit jaar weer trotse partner!

7 okt. 2019
SVH is op zoek naar de beste leermeester in de horeca!

Op 14 oktober sluit de nominatieronde van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca en barst de strijd echt los! Je hebt dus nog minder dan 1 week om jouw favoriete leerbedrijven kans te laten maken op deze titel. Nomineer hen vandaag nog!

2 okt. 2019
SVH gaat naar BBB Maastricht

Van 7 tot en met 9 oktober vind je ons in het zuiden van het land, tijdens de BBB in Maastricht. Op stand FF320 staan onze key-accountmanagers voor je klaar om al jouw brandende vragen te beantwoorden en presenteren we je graag onze nieuwe leermiddelen.

1 okt. 2019
Diploma’s Sterklas uitgereikt

Op zondag 29 september vond bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal de feestelijke diploma-uitreiking van de Sterklas plaats. Leerlingen ontvingen hun mbo 4 diploma voor Gespecialiseerd kok, het Sterklas certificaat en het SVH Gezel Meesterkok diploma.

27 sept. 2019
Rookruimte in de horeca per direct verboden

Op 27 september heeft de Hoge Raad uitspraak gedaan in de rechtszaak tussen CAN (Clean Air Now) en de Staat der Nederlanden. De uitzondering op het rookverbod voor rookruimtes in horeca-inrichtingen is ongeldig. Dat heeft de Hoge Raad vandaag geoordeeld. Eerder was dit al beslist door het Haagse gerechtshof

24 sept. 2019
De Pizza Academy als eerste pizza-opleiding SVH-erkend

Op dinsdag 24 september 2019 heeft De Pizza Academy op horecabeurs Gastvrij Rotterdam het officiële SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor haar Pizzaiolo opleiding. Deze opleiding leidt deelnemers op tot ambachtelijk pizzabakker en wordt afgesloten met het examen SVH pizzaiolo. Het is de eerste pizzaopleiding in Nederland die erkend is volgens de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.