Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Op 14 januari 2019 heeft de eerste lesdag van de JustHoreca Academy plaats gevonden in het VHC Trainings & Experience Center in Oostzaan.
Op zondag 13 januari is Harald Hovenkamp, restaurantmanager en mede-eigenaar van Restaurant & Résidence Kaatje bij de Sluis* in Blokzijl, geïnaugureerd tot SVH Meestergastheer.
Het bron tot bord paviljoen is een samenwerking tussen Bidfood, Horecava en SVH. Het paviljoen is gestart om kleine leveranciers een podium te bieden en de producten te laten zien aan de horecaondernemer.
Op de Horecava is het nieuwe SVH Magazine gereleased!
Op woensdag 9 januari 2019 heeft WTOL Academy | Wijntraining Online op de Horecava het officiële SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor haar wijnopleiding voor gevorderden, die opleidt voor het examen SVH Vinoloog/Sommelier.
Op maandag 7 januari 2019 heeft Biertraining.nl op de Horecava het officiële SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de opleiding SVH Bier 1. Het is de eerste bieropleiding in Nederland die erkend is volgens de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen.
Tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam is op dinsdag 8 januari Van der Valk hotel Sassenheim-Leiden bekroond tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019. Hotel Okura uit Amsterdam pakte de tweede plaats en Euromast Rotterdam werd derde.
Op maandag 7 januari heeft SVH, in samenwerking met de Horecava, voor het eerst examens afgenomen óp de Horecava. Deze examens zijn afgenomen in de SVH Examenbus, die vier dagen lang voor de hoofdingang van de RAI Amsterdam staat. De geslaagde kandidaten ontvingen hun SVH branchediploma aan het einde van dezelfde dag, tijdens de diploma-uitreiking op de stand van SVH.
Op woensdag 12 december is Bart Ausems (50), chef-kok en eigenaar van Restaurant Tout à Fait*, Maastricht, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Bart bekroont zijn carrière met het afleggen van een mooie en geslaagde Meesterproef. Hij wordt hiermee, na zijn inauguratie begin 2019, de 147ste SVH Meesterkok van Nederland.
Naast onze stands hebben we nog iets leuks in petto voor iedereen die zijn vakbekwaamheid in de horeca wilt verbreden. We hebben namelijk een hele speciale gast uitgenodigd...
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.