Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Let op: op zaterdag 9 en zondag 10 december is het vanwege onderhoud helaas niet mogelijk om computerexamens te boeken. Vanaf maandag 11 december kan je weer computerexamens boeken via deze website.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Op donderdagmiddag 12 januari 2017 heeft Wijntraining Online (WTOL) op de Horecava het officiële SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor haar opleiding Wijntraining Online Basis, die opleidt voor het examen SVH Wijn 2. Het is de eerste wijnopleiding in Nederland die erkend is volgens de vernieuwde SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen 2016.
In overleg met betrokken partijen heeft de VAN Kansspelen Brancheorganisatie (kortweg VAN) op eigen initiatief stappen gezet om het preventiebeleid t.a.v. kansspelverslaving te verbeteren en het risico op verslaving nog verder terug te dringen.
Dinsdag 10 januari is DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station bekroond tot winnaar van de Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2016 op de Horecava.
Op maandag 9 januari hebben Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) de nieuwe titel SVH Meesterhorecaondernemer officieel gelanceerd.
Op maandag 9 januari zijn de nieuwe SVH branche-examens en leermiddelen Kok & Gastheer/-vrouw officieel gelanceerd op de Horecava in de RAI in Amsterdam. Bij de lancering waren auteurs, inhoudsdeskundigen, en directie en docenten van de pilotscholen aanwezig.
Eind 2018 heeft SVH, samen met KHN - Koninklijke Horeca Nederland, uitgebreid onderzoek gedaan naar de arbeidsmarkt in de horeca anno nu. Op de Horecava RAI Amsterdam zijn de eerste details al bekendgemaakt. Misset Horeca brengt nu de verdere inhoud van de rapportage naar buiten. Hoe kun je als ondernemer inspelen op de veranderingen?
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.