Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

13 jan. 2017
Wijntraining Online Basis als eerste wijnopleiding SVH-erkend

Op donderdagmiddag 12 januari 2017 heeft Wijntraining Online (WTOL) op de Horecava het officiële SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor haar opleiding Wijntraining Online Basis, die opleidt voor het examen SVH Wijn 2. Het is de eerste wijnopleiding in Nederland die erkend is volgens de vernieuwde SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen 2016.

12 jan. 2017
Horeca doet nieuwe stap in preventie kansspelverslaving

In overleg met betrokken partijen heeft de VAN Kansspelen Brancheorganisatie (kortweg VAN) op eigen initiatief stappen gezet om het preventiebeleid t.a.v. kansspelverslaving te verbeteren en het risico op verslaving nog verder terug te dringen.

10 jan. 2017
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station wint Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2016

Dinsdag 10 januari is DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station bekroond tot winnaar van de Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2016 op de Horecava. 

9 jan. 2017
Nieuwe titel SVH Meesterhorecaondernemer officieel gelanceerd

Op maandag 9 januari hebben Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) de nieuwe titel SVH Meesterhorecaondernemer officieel gelanceerd.

9 jan. 2017
Officiële lancering nieuwe examens en leermiddelen SVH

Op maandag 9 januari zijn de nieuwe SVH branche-examens en leermiddelen Kok & Gastheer/-vrouw officieel gelanceerd op de Horecava in de RAI in Amsterdam. Bij de lancering waren auteurs, inhoudsdeskundigen, en directie en docenten van de pilotscholen aanwezig.

30 nov. -0001
Horeca groeit tot 2025 met 100.000 medewerkers

Eind 2018 heeft SVH, samen met KHN - Koninklijke Horeca Nederland, uitgebreid onderzoek gedaan naar de arbeidsmarkt in de horeca anno nu. Op de Horecava RAI Amsterdam zijn de eerste details al bekendgemaakt. Misset Horeca brengt nu de verdere inhoud van de rapportage naar buiten. Hoe kun je als ondernemer inspelen op de veranderingen?

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.