Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Ben jij al klaar voor de feestdagen? Bij Passie voor Horeca helpen wij jou graag met de voorbereidingen voor deze feestelijke, maar soms ook hectische periode van het jaar!
Het eerste exemplaar van de Engelstalige variant van het leermiddel: Drankenkennis 1, is afgelopen week officieel overhandigd aan Jacqueline van der Zwan (Onderwijsmanager ROC Mondriaan).
Op maandag 3 december heeft SVH, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekendgemaakt welke leerbedrijven de top 3 van de wedstrijd hebben behaald en de strijd verder aangaan voor de titel ‘Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019’. In willekeurige volgorde zijn dit: Hotel Okura Amsterdam, De Euromast Rotterdam en Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden.
Op 28 november jl. heeft Ronnie Brouwer, Restaurantmanager/Sommelier bij Restaurant De Kromme Dissel* in Heelsum, een succesvolle Meesterproef SVH Wijnmeester afgelegd. Begin 2019 zal Ronnie Brouwer geïnaugureerd worden als 34ste SVH Wijnmeester van Nederland.
Op dinsdag 27 november is Willem-Jan Klomp, Maître/Sommelier bij Restaurant Noble* in ’s-Hertogenbosch, geïnaugureerd tot SVH Meestergastheer.
KHN organiseert samen met partners House of Hospitality, SVH en de gemeente Amsterdam een themadag 'Arbeidsmarkt' op maandag 10 december aanstaande vanaf 12.00 uur in de vernieuwde en inspirerende Openbare Bibliotheek van Amsterdam.
Op woensdag 7 november heeft SVH de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekendgemaakt. Nadat de nominatieronde op vrijdag 12 oktober werd gesloten, hebben leerlingen, docenten en leermeesters hun leerbedrijven kunnen beoordelen tijdens de beoordelingsronde.
Op 30 oktober 2018 is Harald Hovenkamp, restaurantmanager en mede-eigenaar van Restaurant & Résidence Kaatje bij de Sluis* in Blokzijl, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. Hovenkamp runt Kaatje bij de Sluis al bijna 20 jaar samen met zijn compagnon en chefkok Peter Postma.
Yes, daar is ie dan! Lekker 2019 is vandaag gepresenteerd en daarmee de Top 100 van de Lekker 500 bekendgemaakt.
Onlangs hebben de eerste geslaagden van het Ron Blaauw College hun diploma SVH Keukenassistent ontvangen. Na een intensief traject van 13 weken, waarin de kandidaten kennis hebben gemaakt met de basisbeginselen van het koksvak, zijn de kandidaten geslaagd voor het examen. Met dit diploma op zak zijn ze klaar om aan de slag te gaan in de keuken van Ron Blaauw of een van de andere deelnemende horecabedrijven.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.