Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

24 apr. 2019
Samenwerking met SVH biedt House of Hospitality meer slagkracht in onderwijsvernieuwing

SVH heeft een samenwerkingsovereenkomst voor twee jaar getekend met House of Hospitality, waarbij onder andere is afgesproken dat SVH private kort cursorische opleidingen en trainingen gaat aanjagen. 

18 apr. 2019
Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Op woensdag 17 april 2019 is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer.

18 apr. 2019
SVH trotse partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vieren we voor het eerst Nationale Horecadag. Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en SVH deze grootste open dag voor en door de horeca.

11 apr. 2019
SVH gaat partnerschap aan met NHGP

SVH is partner geworden van de NHGP; de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs, de topwedstrijd voor de bediening. Het gezamenlijke doel van zowel de wedstrijd als SVH is om het Nederlandse gastheerschap naar een hoger niveau te tillen en jonge gastheren en gastvrouwen te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. 

2 apr. 2019
Exclusieve Leermeestertour bij leerbedrijven aan de top

Na het succes van vorig jaar organiseren FNV Horeca en SVH ook dit jaar de speciale Leermeestertour. Leermeesters in de horeca bieden we de kans een kijkje in de keuken te nemen bij twee bijzondere leerbedrijven: de winnaar (Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden) en runner up (Hotel Okura Amsterdam) van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019!

31 mrt. 2019
Bart Ausems geïnaugureerd als 147ste SVH Meesterkok

Op zondag 31 maart is Bart Ausems, chef-kok en eigenaar van Restaurant Tout à Fait* in Maastricht, geïnaugureerd tot 147ste SVH Meesterkok. Tijdens de inauguratie ontving Bart het Meesterlint en het SVH Meesterdiploma van zijn inaugurator de heer Theo Bovens, commissaris van de Koning van de provincie Limburg. 

21 mrt. 2019
Edger Groeneveld geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester 

Op woensdag 20 maart 2019 is Edger Groeneveld, Sommelier bij Restaurant ’t Nonnetje** in Harderwijk, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Wijnmeester. Na zijn inauguratie mag Edger als 35ste SVH Wijnmeester toetreden tot de SVH Meesterfamilie. 

18 mrt. 2019
Piet Tamminga geïnaugureerd tot 32ste SVH Meesterijsbereider

Op maandag 18 maart is Piet Tamminga, ijsbereider en eigenaar van Puur Tamminga in Veenendaal, geïnaugureerd tot 32ste SVH Meesterijsbereider. Tijdens de inauguratie ontving Piet het Meesterlint en het SVH Meesterdiploma van zijn inaugurator Pieter Kluyver, directeur Guersney Cream Services ltd.

12 mrt. 2019
BAS & KAS wordt vernieuwd

De nieuwe mix bestaat uit the­o­rieboeken, werk­boeken, prak­tijkkaarten, instruc­tiefilms en een online omgev­ing. De oude meth­ode werd door gebruik­ers als ‘te talig’ benoemd. In het nieuwe the­o­rieboek wordt de the­o­rie daarom kort en bondig uit­gelegd, onder­s­te­und door veel beeldmateriaal.

12 mrt. 2019
Mounir Toub de nieuwe BAS & KAS ambassadeur

Mounir Toub is sinds dit jaar de nieuwe BAS & KAS ambassadeur. Als ambas­sadeur gaat hij bij scholen kijken waar hij docen­ten bij kan helpen. Je hebt bijvoor­beeld docen­ten die goed kun­nen les­geven, maar
moeite kun­nen hebben met het vak­tech­nis­che gedeelte en ander­som. Hij gaat zijn uiter­ste best doen om beide exper­tises met elkaar te kop­pe­len.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.