Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

13 mrt. 2020
Jonathan Zandbergen wordt de 150ste SVH Meesterkok

Op donderdag 12 maart jl. is Jonathan Zandbergen, executive chef van Restaurant Merlet* in Schoorl, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Jonathan mag na zijn inauguratie, de titel SVH Meesterkok als 150ste chef voeren.  

3 mrt. 2020
Benefietdiner “Road to Tallinn”

Het is officieel: Bocuse d'Or Nederland is ingeloot voor de Europese finale in Tallinn. Nu het zeker is doet Bocuse d'Or Nederland iets extra's en wij als trotse partner ondersteunen dit initiatief. 

13 feb. 2020
Themadag arbeidsmarkt horeca: behoud van personeel 2 maart 2020

De arbeidsmarkt in de horeca is flink in beweging, het vasthouden van personeel wordt steeds lastiger door de toenemende vraag. Hoe slaag je er als bedrijf in om dit probleem op te lossen of zo ver mogelijk terug te dringen?

11 feb. 2020
NHGP zoekt deelnemers voor titel beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland

Voor de 19e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs zoekt de organisatie naar de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland. Kandidaten tussen de 20 en 26 jaar kunnen zich tot en met 10 maart 2020 inschrijven. De uitreiking van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2020 vindt plaats tijdens de gidspresentatie van Lekker500 editie 2021 op 26 oktober 2020.

20 jan. 2020
Nieuwe SVH Magazine 2020 beschikbaar

Wij staan achter jou! Of je nu medewerker of leerling bent in de horeca, leermeester, manager, ondernemer, docent of liefhebber... Samen met jou staan we achter het mooiste vak dat er is: de horeca!

20 jan. 2020
Leermeesterdag dinsdag 4 februari bij Noorderpoort

Ben jij een leermeester voor de horeca in Noord-Nederland? Of werk jij met studenten op de werkvloer? Dan nodigt SVH je samen met Noorderpoort en FNV Horeca van harte uit voor de Leermeesterdag in Groningen! Een inspiratiedag voor alle leermeesters uit de regio. Kom je ook?

16 jan. 2020
Restaurant ’t Havenmantsje Harlingen Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020

Tijdens de finale op de Horecava is donderdag 16 januari op de stand van SVH Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca.

16 jan. 2020
SVH lanceert Engelstalige leermiddelen voor koks en gastheren/-vrouwen in de horeca

Donderdag 16 januari lanceerde SVH tijdens de Horecava de Engelstalige leermiddelen voor koks en gastheren/-vrouwen in de horeca.

15 jan. 2020
SVH lanceert nieuwe leerlijn voor leidinggevenden in de horeca

Woensdag 15 januari lanceerde SVH tijdens de Horecava een nieuwe leerlijn voor leidinggevenden in de horeca.

14 jan. 2020
Arbeidsmarktrapportage horeca 2019: werkgelegenheid horeca neemt verder toe, langer behouden van personeel blijft topprioriteit

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) presenteerden vandaag tijdens de Horecava de nieuwe Arbeidsmarktrapportage horeca http://www.arbeidsmarktmonitorhoreca.nl/.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.