Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

11 mrt. 2019
Eerste diploma’s SVH Pizzaiolo uitgereikt

Op maandag 11 maart hebben de cursisten van Dok030, na het succesvol afleggen van het examen, als allereerste het branchediploma SVH Pizzaiolo in ontvangst genomen. Het diploma voorziet in de behoefte van de branche aan meer geschoolde, ambachtelijke pizzabakkers.

22 feb. 2019
Eerste particuliere opleider met marketing & sales aan de slag!

Een primeur: particuliere opleider MHD Services start binnenkort een opleiding voor marketing en sales waarbij de boeken uit de PlanBoek-serie voor ondernemers worden gebruikt. In de boeken staat marketinggericht denken en ondernemen centraal. De opleiding, specifiek voor de Nederlandse horecabranche, is vooral praktijkgericht en bedoeld voor (toekomstige) horecamedewerkers en zal eind maart van start gaan. 
 

12 feb. 2019
Opleiding van topkok Ron Blaauw erkend als SVH-brancheopleiding.

Tijdens de officiële opening van Blaauw’s nieuwe restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown, heeft het Ron Blaauw College het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de brancheopleiding SVH Keukenassistent. Het is de eerste opleiding, opgezet door en in het bedrijf zelf, die erkend is volgens de kwaliteitseisen van de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen.

5 feb. 2019
Horeca Talentendag Ulft

Op dinsdag 12 en woensdag 13 februari 2019 vindt de Horecatalentendag in de DRU Cultuurfabriek in Ulft plaats. SVH is hierbij aanwezig met een kleine stand en tijdens het Lagerhuisdebat. 

5 feb. 2019
HorecaEvenTT Assen

 Van maandag 11 t/m woensdag 13 februari vindt in Assen de HorecaEvenTT plaats. Je vindt ons bij standnummer 4880, samen met FNV Horeca.

4 feb. 2019
Oud-directeur SVH Hermann Molenkamp overleden

Op 25 januari 2019 is oud-directeur van SVH, Hermann Molenkamp, overleden. 

4 feb. 2019
Inschrijving voorronde Bocuse d’Or Nederland geopend

De zoektocht naar getalenteerde chefs die ons land culinair kunnen vertegenwoordigen in de Europese en Wereldfinale van Bocuse d'Or is weer begonnen! 

4 feb. 2019
Pilotexamen SVH Pizzaiolo van start

Oktober 2018 startte Dok030 in Utrecht met een uniek scholingsproject: de opleiding tot ‘pizzaiolo’, mét baangarantie. Vandaag doen de eerste cursisten, na het vijf maanden durende opleidingstraject, het pilotexamen. Slagen zij voor het examen dan ontvangen zij als allereerste het branche-erkende SVH diploma Pizzaiolo.

15 jan. 2019
JustHoreca Academy van start gegaan met opleiding SVH Kok

Op 14 januari 2019 heeft de eerste lesdag van de JustHoreca Academy plaats gevonden in het VHC Trainings & Experience Center in Oostzaan.

14 jan. 2019
Harald Hovenkamp geïnaugureerd tot 43ste SVH Meestergastheer

Op zondag 13 januari is Harald Hovenkamp, restaurantmanager en mede-eigenaar van Restaurant & Résidence Kaatje bij de Sluis* in Blokzijl, geïnaugureerd tot SVH Meestergastheer.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.