Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Bart Ausems geïnaugureerd als 147ste SVH Meesterkok

31 mrt. 2019

Op zondag 31 maart is Bart Ausems, chef-kok en eigenaar van Restaurant Tout à Fait* in Maastricht, geïnaugureerd tot 147ste SVH Meesterkok. Tijdens de inauguratie ontving Bart het Meesterlint en het SVH Meesterdiploma van zijn inaugurator de heer Theo Bovens, commissaris van de Koning van de provincie Limburg. 

Na afloop van de Meesterproef was het duidelijk voor de commissie wat voor vakman Bart is. De commissie: “De keuken van Tout à Fait straalt een herkenbaar vakmanschap uit met een duidelijke en klassieke signatuur. Samen met zijn team presenteert Bart gerechten met een Meesterlijke cuisson en smaak. Binnen het bedrijf heerst een ontspannen sfeer waarbinnen de brigades nauw samenwerken en waar leerlingen een unieke leer-werkplek geboden wordt".

Ausems mag zich nu officieel de 147ste SVH Meesterkok van Nederland noemen. Met het behalen van deze titel wordt zijn 35 jaar onafgebroken op topniveau werken in de keuken beloond. “De titel SVH Meesterkok wil ik inzetten om jonge talenten in de keuken te enthousiasmeren en te motiveren voor dit mooie vak en de kennis en kunde die ik heb opgebouwd over te dragen en ze een stap verder te helpen in hun ontwikkeling".  

Deel dit artikel via

Het geheime ingrediënt dat ben jij.