Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

SVH organiseert de BAS & KAS informatiedagen op 21, 22 en 23 mei

29 apr. 2019

Vanaf het volgende schooljaar is de nieuwe SVH methode voor BAS & KAS beschikbaar. Om deze nieuwe meth­ode te intro­duc­eren en om docenten en opleiders te helpen het opti­male uit deze nieuwe leer­lijn te halen, organiseert SVH de BAS & KAS informatiedagen. Werk jij met BAS & KAS stu­den­ten of ben je van plan dit te gaan doen? Dan mag jij deze infor­matiedag op 21,22 of 23 mei niet mis­sen!

Ook als je nog niet met de meth­ode van SVH werkt is dit event zeker iets voor jou. Samen met andere docen­ten en prak­tijko­plei­ders krijg jij tij­dens dit event tips en tricks om met de vernieuwde SVH meth­ode voor BAS of KAS aan de slag te gaan.

Deel­name aan de BAS & KAS infor­matiedag is gratis en inclusief een diner! Schrijf je vóór 13 mei in op de door jou gewen­ste locatie en ont­vang bin­nen een aan­tal werkda­gen jouw toe­gangs­be­wijs, uit­ge­breide info over de locatie, route en het programma.

Bek­ijk de video voor meer infor­matie over het event en maak dit school­jaar een vliegende start met de BAS & KAS informatiedag!

Dins­dag 21 mei: Food­yard Emmen
18:00 — 21:00 uur
Inclusief diner
Aan­melden Emmen

Woens­dag 22 mei: Food­yard Nieuwegein
18:00 — 21:00 uur
Inclusief diner
Aan­melden Nieuwegein

Don­derdag 23 mei: Food­yard Hel­mond
18:00 — 21:00 uur
Inclusief diner
Aan­melden Helmond

In ver­band met de organ­isatie van het event willen we je vra­gen om bij annu­ler­ing dit uiter­lijk 3 werkda­gen van tevoren door te geven. Heb je vra­gen?
Neem dan gerust con­tact met ons op!

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.