Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

SVH trotse partner eerste editie Nationale Horecadag

18 apr. 2019

Dinsdag 21 mei vieren we voor het eerst Nationale Horecadag. Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en SVH deze grootste open dag voor en door de horeca. 

Met z'n allen bundelen we de krachten en zetten we in op het werven van nieuwe medewerkers en het verbeteren van het imago van de horeca. Ricardo Eshuis (directeur SVH): “We slaan de handen ineen en omarmen dit geweldige initiatief om zo duidelijk te maken hoe gaaf het is om in de horecabranche te werken. Zo laten we samen zien op welke mooie plekken je kunt werken, met de mooiste producten in de mooiste gebouwen. En dat allemaal met mensen die op zoek zijn naar gezelligheid, de gasten. Of je nou werkt in de horeca of een opleiding volgt: het is gewoon een heerlijk vak.”

Wat is Nationale Horecadag?
Tijdens Nationale Horecadag houden hotels, restaurants en cafés open huis. Door heel het land geven horecabedrijven een kijkje in de keuken en organiseren zij leuke activiteiten. Al 200 horecazaken doen mee. Van kookworkshop tot aan meet-en-greet met de chefkok. Er staat van alles op het menu voor de bezoekers. Bekijk alle activiteiten op NationaleHorecadag.nl.

Mensen enthousiast maken voor de horeca
Eshuis: “Samen maken we zoveel mogelijk werkzoekenden, zij-instromers, studenten en geïnteresseerden enthousiast voor de horeca en de vele mogelijkheden die de branche biedt. Wie weet ontmoeten mensen hun toekomstige collega’s of besluiten ze een horecaopleiding te gaan doen.” Iedereen is van harte welkom 21 mei en kan kijken hoe de horeca werkt en of werken in de horeca iets voor hen is.

Unieke kans: tour mee langs SVH Meesters
Tijdens Nationale Horecadag laten SVH Meesters door heel Nederland zien hoe zij het horecavak uitdragen en inspireren ze bezoekers volop. SVH doet natuurlijk zelf ook mee. Eshuis: “We zetten onze SVH Meesters in de spotlights. Met een speciale SVH Meestertour bieden we bezoekers een unieke kans een kijkje achter de schermen te nemen bij dé horecatop van Nederland. Want ben je te gast bij een SVH Meester, dan ben je verzekerd van een horecabelevenis op niveau.” 

Meld je aan
Creëer je persoonlijke SVH Meestertour tijdens Nationale Horecadag 21 mei. Op NationaleHorecadag.nl zie je welke horecabedrijven met SVH Meesters een toffe activiteit organiseren en kun je je aanmelden.

Deel dit artikel via

Lees verder

24 apr. 2019
Unieke kans: tour langs SVH Meesters tijdens Nationale Horecadag

Ben je te gast bij een SVH Meester, dan ben je verzekerd van een horecabelevenis op niveau. Pak daarom nu je kans en breng tijdens Nationale Horecadag dinsdag 21 mei een bezoek aan verschillende SVH Meesters. Door heel Nederland laten zij zien hoe ze het horecavak uitdragen en inspireren ze bezoekers volop met workshops, proeverijen, bootcamps en rondleidingen.

Het geheime ingrediënt dat ben jij.