Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Meld je aan voor het webinar over de admin functies in SVH Horecatalent

26 mrt. 2020

Op dinsdag 17 maart hebben we de Stay Home Hospitality Academy opgericht om thuiszittende horecamedewerkers de kans te geven om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Lees hier alle info over de Stay Home Hospitality Academy

Om iedereen goed op weg te helpen hebben we op woensdag 25 maart een live webinar gegeven. Onze onderwijskundige Koen liet zien hoe het platform werkt, voor wie het is, hoe je je kunt registreren en hoe het is opgebouwd. Je kunt dit webinar nu terugkijken!

Live webinar voor beheerders van SVH Horecatalent
Om ondernemers, managers, HR-specialisten en opleiders/docenten ook goed op weg te kunnen helpen, organiseren we a.s. vrijdag 27 maart 2020 om 11:00 uur CET een nieuw webinar dat de achterkant (admin functies) van het platform SVH Horecatalent behandelt. Hoe maak je een lesprogramma voor je medewerkers/studenten? Hoe deel je ze in in klassen en hoe volg je hun voortgang? Dit en meer laat onze onderwijskundige Koen zien tijdens het webinar. Uiteraard kun je via de chat weer vragen stellen die gelijk door onze moderators beantwoord worden.  

Voor wie? 
Dit webinar is speciaal voor ondernemers, managers, HR-specialisten en opleiders/docenten en laat de achterkant van SVH Horecatalent zien. 

Wanneer? 
Vrijdag 27 maart 2020

Tijd? 
11:00 uur CET.
Het webinar duurt ongeveer 45 minuten
De Google Chrome webbrowser werkt het beste om het webinar te bekijken.

Meld je snel aan!

 

Deel dit artikel via

Lees verder

23 mrt. 2020
Horecamedewerkers massaal aan #stayhomehospitalityacademy in deze moeilijke tijd

Dinsdag 17 maart lanceerde SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) de Stay Home Hospitality Academy. En met succes: in nog geen week tijd zijn er al ruim 5.000 gratis licenties besteld en reageren werknemers én werkgevers erg enthousiast op dit initiatief.

18 mrt. 2020
SVH en KHN bieden horecamedewerkers die thuis zitten gratis complete e-learning

Afgelopen zondag was een grote klap voor de horeca. Van de 466.000 medewerkers zit een groot gedeelte nu thuis. Op deze manier dragen de horecamedewerkers en de -bedrijven hun steentje bij aan het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. De impact van deze maatregel is groot. Tegelijkertijd biedt het een klein voordeel: medewerkers kunnen nu aan de slag met het verder ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.