Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Meld je aan voor het webinar Stay Home Hospitality Academy

24 mrt. 2020

Op dinsdag 17 maart hebben we de StayHomeHospitalityAcademy opgericht om thuiszittende horecamedewerkers de kans te geven om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Lees hier alle info over de Stay Home Hospitality Academy

Live webinar
Om iedereen goed op weg te helpen organiseren we a.s. woensdag 25 maart 2020 om 14:00 uur CET een live webinar. Onze onderwijskundige Koen Hetterscheid laat je zien hoe het platform werkt, voor wie het is, hoe je je kunt registreren en hoe het is opgebouwd. Uiteraard kun je vragen stellen. Ook kom je meer te weten over toetsen, voortgang en bewijs van deelname dat je aan je werkgever kan laten zien.  

Voor wie? 
Dit webinar is voor iedere horecamedewerker die gebruik maakt of wilt maken van de licenties. Ben je ondernemer, manager of HR-medewerker? Ook voor jullie is dit een goed webinar ter introductie van het platform. Voor deze laatstgenoemde groep komt er ook nog aanvullend een speciaal webinar dat meer uitleg geeft over de achterkant van het platform. Hoe volg je bijvoorbeeld de medewerkers en hoe deel je ze in in groepen?  Meer info over dit webinar voor ondernemers/managers en HR-medewerkers volgt z.s.m.

Je kunt je niet meer inschrijven voor de webinar. Binnenkort volgen er meer webinars. Houd onze website en socials hiervoor in de gaten.

Webinar terugkijken?
Je kunt de webinar van 25 maart met een introductie over de Stay Home Hospitality Academy in SVH Horecatalent met praktische tips, inzichten en adviezen nu terugkijken!

Nog even alles op een rijtje voor het eerste webinar:

Voor wie?
Iedereen die gebruik maakt van de licenties van de #StayHomeHospitalityAcademy

Wanneer? 
Morgen, woensdag 25 maart 2020

Tijd? 
14:00 uur CET.
Webinar duurt ongeveer 30 minuten

Deel dit artikel via

Lees verder

15 mrt. 2020
Geen SVH-examens t/m 6 april vanwege coronavirus

SVH volgt de richtlijnen van het RIVM en het kabinet om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Op last van de overheid zijn scholen en alle eet- en drinkgelegenheden tot en met 6 april gesloten. Dit betekent dat er geen enkel SVH-examen wordt afgenomen in de periode tot 6 april. 

23 mrt. 2020
Horecamedewerkers massaal aan #stayhomehospitalityacademy in deze moeilijke tijd

Dinsdag 17 maart lanceerde SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) de Stay Home Hospitality Academy. En met succes: in nog geen week tijd zijn er al ruim 5.000 gratis licenties besteld en reageren werknemers én werkgevers erg enthousiast op dit initiatief.

18 mrt. 2020
SVH en KHN bieden horecamedewerkers die thuis zitten gratis complete e-learning

Afgelopen zondag was een grote klap voor de horeca. Van de 466.000 medewerkers zit een groot gedeelte nu thuis. Op deze manier dragen de horecamedewerkers en de -bedrijven hun steentje bij aan het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. De impact van deze maatregel is groot. Tegelijkertijd biedt het een klein voordeel: medewerkers kunnen nu aan de slag met het verder ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden.

19 mrt. 2020
SVH faciliteert afstandsleren voor (mbo) scholen in de horeca

SVH biedt extra diensten aan om ALLE horecaopleidingen te helpen het leren weer z.s.m. op gang te brengen. Het maakt voor ons niet uit of je klant bent of niet: iedereen in het horecaonderwijs wordt geraakt door de coronacrisis, dus we gaan dit met elkaar oplossen. 

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.