Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Aantrekkelijke vervolgacties van opleiders op Stay Home Hospitality Academy

18 mei 2020

Zondag 15 maart werd bekend dat de horeca haar deuren moet sluiten als gevolg van de coronacrisis. Een grote klap voor de horeca waarvan de impact groot is: ruim 466.000 medewerkers zitten sindsdien grotendeels thuis. Samen met KHN heeft SVH haar verantwoordelijkheid genomen voor de mooiste branche die er is. Alle medewerkers die thuiszitten kunnen gratis gebruik maken van het grootste e-learning platform voor de horeca in de Stay Home Hospitality Academy. En met succes: ruim 40.000 licenties zijn er al afgenomen. De horeca maakt er volop gebruik van! De actie is inmiddels verlengd tot 1 juni.

Aantrekkelijke vervolgacties met opleiders
Natuurlijk wil je na het volgen van een e-learning ook een echt diploma halen, mét arbeidsmarktwaarde. Het vergroot jouw kennis en waarde op de arbeidsmarkt en is hét bewijs dat jij een echte professional bent! SVH werkt samen met de beste opleiders van Nederland die nu, in deze moeilijke tijd voor de horeca, een aantrekkelijk aanbod serveren als vervolg op deze Stay Home Hospitality Academy. Samen met (branche-erkende) opleiders slaan we de handen ineen met vervolgacties op de Stay Home Hospitlaity Academy zodat jij jouw felbegeerde diploma kunt behalen. Een overzicht van alle kortingsacties per opleider vind je op www.horeca.nl/stayhome.

Deel dit artikel via

Lees verder

7 mei 2020
SVH en KHN verlengen gratis e-learning tot 1 juni

We verlengen de termijn van de gratis licenties nogmaals met drie weken tot 1 juni!

20 mei 2020
SVH neemt weer examens af binnen richtlijnen RIVM

Binnen de richtlijnen van het RIVM worden bijna alle SVH-examens weer afgenomen. We houden 1,5 meter afstand en hebben extra veiligheids- en hygiënemaatregelen getroffen. Meer info vind je in dit bericht. 

Het geheime ingrediënt dat ben jij.