Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

De nominatieronde voor Beste Leerbedrijf Horeca eindigt op 12 oktober!

3 okt. 2018

Vanaf juni dit jaar is de strijd voor de titel Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019 losgebarsten. Deze wedstrijd bestaat uit verschillende ronden, waarbij gestart wordt met de nominatieronde.
Op 12 oktober komt deze nominatieronde officieel tot een eind. Deze week is dan ook de laatste kans voor de leerbedrijven om een plaats te bemachtigen tussen de reeds genomineerde leerbedrijven! Na deze datum is het niet meer mogelijk om een leerbedrijf te nomineren of aan te melden voor de wedstrijd.


Vanaf het moment dat de nominatieronde is gesloten, wordt de wedstrijd voortgezet met alle leerbedrijven die genomineerd of aangemeld zijn en gaat de volgende ronde van de wedstrijd van start: de beoordelingsronde. In deze fase worden de deelnemende leerbedrijven beoordeeld door docenten, leerlingen en leermeesters. Onderdelen die hierbij aan bod komen zijn onder andere het opleidingsplan van de organisatie, de contacten met school en het opleidingsklimaat. Door de beoordeling op deze elementen ontstaat inzicht in de sterke kanten van een bedrijf en waar kansen bestaan voor verbetering. Voor ieder beoordelingselement ontvangt het leerbedrijf punten. Door direct actie te ondernemen op de verbeterpunten, kunnen de bedrijven extra punten verdienen en verder stijgen in het klassement.  Het doel voor de leerbedrijven is om in deze beoordelingsronde de top 10 van het klassement te bereiken, om zich vanuit hier te plaatsen voor de finale.

SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) organiseert de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca jaarlijks om leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de horecasector hebben onder de aandacht te brengen. Dit doel sluit goed aan bij de visie van SVH: “het vergroten van de vakbekwaamheid in de branche als geheel en van individuele medewerkers in het bijzonder. Dat is dan ook de reden dat SVH deze wedstrijd namens de branche organiseert.

Heb jij als docent, leerling, leermeester of leerbedrijf jouw leerbedrijf nog niet genomineerd of aangemeld? Doe dit dan nog snel vóór 12 oktober via www.besteleerbedrijfhoreca.nl/nominate en help jouw favoriete leerbedrijf om die titel binnen te slepen!

Deel dit artikel via

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.