Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

SVH op Gastvrij Rotterdam

4 sept. 2018

De eerste horecabeurs van het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. Van maandag 17 t/m woensdag 19 september is Ahoy Rotterdam dé ontmoetingsplek voor horecaprofessionals. Meer dan 400 exposanten en 13.000 bezoekers ontmoeten elkaar op de beursvloer om kennis uit te wisselen en samen naar innovatieve oplossingen voor de horeca te kijken. 

Ook wij zijn drie dagen aanwezig om met onze partners in gesprek te gaan en kennis uit te wisselen. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van onze activiteiten. We hebben zowel activiteiten op onze stand als evenementen buiten onze stand. Zien we jou ook in 010? We zijn te vinden in hal 5, bij standnummer: 5.011.


Wat kun je bij ons op de stand bekijken/doen?

 • Het vernieuwde Passie voor Horeca
  Het vernieuwde platform Passie voor Horeca is live! Hier vind je gratis e-learnings over verschillende onderwerpen voor zowel de keuken als de bediening. Na afronding van de toets ontvang je (bij het behalen van de toets) een certificaat. Niet uitgeleerd na de module? Ontdek ook welke mogelijkheden er zijn m.b.t. opleiding en carrièreperspectief. Dit platform kan gebruikt worden als inwerkprogramma voor (nieuwe) horecamedewerkers en om de basis te leggen. Kom het platform ontdekken op onze stand. Onze onderwijskundigen helpen je graag verder!
   
 • Niveau 2/3 Kok & Gastheer/-vrouw
  Een kijkje nemen in onze nieuwe en vernieuwde leermiddelen voor mbo niveau 2 en 3: Kok & Gastheer / Gastvrouw. Nieuw sinds dit schooljaar: de (digitale) theoriewerkboeken. De naam zegt het al: dit zijn theorie-opdrachten die m.b.v. de theorieboeken gemaakt kunnen worden. Deze zijn digitaal te vinden in ons platform: SVH Horecatalent. We nemen je mee op ons grote scherm en laten je alles zien. 
   
 • Niveau 4: PlanBoek in het Engels
  Vers van de pers! De Engelstalige variant van de mbo niveau 4 PlanBoekserie. We zijn, in samenwerking met ROC Mondriaan, begin 2018 gestart met het vertalen van deze serie naar het Engels voor de tweetalige opleiding Manager/Ondernemer Horeca en Meewerkend Horecaondernemer. Vanaf nu is Marketing & Sales, Personnel & Organisation en Business Plan for the Hospitality Industry ready to be served! 
   
 • Sociale Hygiëne in het Engels
  Sociale Hygiëne in het Engels: het Examentrainingenboekje is vertaald naar het Engels. 
   
 • SVH Horecatalent
  We nemen je mee in ons digitale platform voor niveau 2 en 3 Kok & Gastheer / Gastvrouw. Onze onderwijskundigen laten zien hoe je het kan inzetten of helpen je bij jouw eigen methode. Ontdek SVH Horecatalent en neem een gratis licentiecode voor 3 maanden mee naar huis! 
   
 • SVH Pubquiz
  Ook deze mag niet ontbreken. Test je kennis en doe mee met onze horecaquiz en maak kans op een SVH goodiebag, inclusief leuke gadgets. De quiz is de hele dag door te spelen. 

 

Wat zijn onze activiteiten tijdens de beursdagen?

We staan niet alleen met onze stand op de beurs, we organiseren ook evenementen tijdens Gastvrij Rotterdam. 

 • Inauguratie eerste SVH Meesterhorecaondernemer 
  Maandag 17 september
  Een primeur: de eerste SVH Meesterhorecaondernemer van Nederland heeft in mei 2018 zijn Meesterproef met succes afgelegd en wordt op de beurs officieel geïnaugureerd. Dit gebeurt tijdens de opening, vanaf 12:00 uur in de Netwerk Lounge. 
   
 • Leermeesterdag
  Dinsdag 18 september 
  FNV Horeca en SVH organiseren voor de 2e keer de Leermeesterdag. Er komen inspirerende sprekers aan het woord en er worden workshops georganiseerd om zo de leermeesters te helpen bij het leermeesterschap. Na afloop van de dag krijgen de deelnemers gratis toegang tot Gastvrij Rotterdam en is er een bor­rel in de Netwerk Lounge vanaf 16:00 uur. 
   
 • BAS & KAS docentendag
  Woensdag 19 september
  Voor het eerst wordt de Bedieningsassistent (BAS) en Keukenassistent (KAS) docentendag georganiseerd. Deze dag staat in het teken van de leermiddelen en de examens BAS & KAS. Er worden workshops verzorgd door o.a. SVH Meesterkok Robert Kranenborg en TV-kok Mounir Toub van de Robert Kranenborg Academie. Daarnaast leggen ervaren docenten uit hoe zij met BAS en KAS werken. Na afloop van de dag krijgen de deelnemers gratis toegang tot Gastvrij Rotterdam en is er een bor­rel in de Netwerk Lounge vanaf 16:00 uur. 
   
 • Diploma-uitreiking SVH Vinoloog/Sommelier
  Woensdag 19 september 
  De eerste kandidaten van het examen SVH Vinoloog/Sommelier zijn geslaagd. De diploma-uitreiking met aansluitend een borrel vindt plaats om 15:00 uur in de Netwerk Lounge. 

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.