Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuw! Het eerste digitale magazine van SVH met inspiratie om te groeien in je vak

11 feb. 2021

Want als de horeca straks weer open mag, blijven er veel mensen nodig die iets willen en kunnen in onze mooie sector. En wij staan achter deze mensen die van gastvrijheid hun carrière (willen) maken. Het is nu nog steeds een loodzware tijd voor onze branche, maar uiteindelijk komen er betere tijden aan. 

Want gasten zullen de horeca blijven opzoeken, juist na deze coronacrisis. We snakken allemaal naar ontmoeting, gezelligheid en verbinding. We verlangen naar ontspanning, spontaniteit en beleving. Juist deze elementen die het leven zo mooi maken. En daarvoor bestaat onze branche: om mensen tot elkaar te brengen en te verbinden. Dat gebeurde, en zal altijd blijven gebeuren in de horeca. En om gasten een mooie belevening te kunnen bieden, heb je vakbekwame horecaprofessionals nodig. 

Voor die mensen, en ook voor studenten, docenten, opleiders en ondernemers hebben we bij SVH afgelopen jaar vol ingezet op e-learning, zoals met de Stay Home Hospitality Academy. Ook bleek onze lesmethode SVH Horecatalent vlekkeloos aan te sluiten op het online lesgeven in het onderwijs. In het nieuwe, allereerste digital only magazine, vertellen docenten van mbo én hbo, opleiders en bedrijven waarom zij zo graag werken met SVH Horecatalent, ook zonder lockdown. En waarom deze lesmethode rust en overzicht geeft aan studenten en medewerkers. Ook willen we je met dit magazine inspiratie bieden voor dit jaar, met mooie interviews, trotse medewerkers, boegbeelden en video's. Last but not least: onze allereerste podcast met SVH Meesterkok Ron Blaauw die ons meeneemt in de wereld van ondernemen in de horeca en wat er allemaal komt kijken bij het schrijven van een goed ondernemingsplan.

Luister, klik, kijk, lees & enjoy! 

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.