Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

SVH is op zoek naar de beste leermeester in de horeca!

7 okt. 2019

SVH is op zoek naar de beste leermeester in de horeca! Je hebt nog minder dan 1 week om te nomineren.

Nog even en dan weten we welke leerbedrijven er in de fantastische lijst genomineerden staan voor de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca. Op 14 oktober sluit de nominatieronde en barst de strijd echt los! Je hebt vanaf vandaag dus nog minder dan 1 week om jouw favoriete leerbedrijven kans te laten maken op deze titel. Nomineer hen vandaag nog!

Leermeesters krijgen hun eigen podium
Goede leermeesters in de horeca zijn van onschatbare waarde. Naast het Beste Leerbedrijf van de horeca gaat SVH dit jaar daarom ook op zoek naar de beste leermeester van de horeca. Leermeesters krijgen hiermee voor het eerst in de wedstrijd een eigen podium: zij maken kans op de titel Beste Leermeester Horeca 2019/2020.

De Beste Leermeester Horeca komt in beeld bij het jurybezoek aan de leerbedrijven die de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bereiken. Hier komt de jury leermeesters tegen die in positieve zin opvallen en door hun leerlingen geroemd worden om hun enthousiasme en persoonlijke aandacht.

Ken of ben jij de beste leermeester? Nomineer dan het leerbedrijf om de leermeester kans te laten maken op deze titel!

Over de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca
De wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca wordt jaarlijks georganiseerd door SVH. Deelnemende leerbedrijven worden tijdens deze strijd beoordeeld door de eigen leermeesters, studenten en docenten. Daarnaast zal ook de wedstrijdcommissie, die bestaat uit vertegenwoordigers van SVH, KHN, SBB, FNV Horeca en oud winnaars, de leerbedrijven beoordelen.

Met de wedstrijd wil SVH goed werkgeverschap stimuleren en een bijdrage leveren aan de best mogelijke praktijkopleiding voor nieuwe horecamedewerkers. Omdat de leerbedrijven tijdens de wedstrijd vanuit verschillende invalshoeken worden beoordeeld, ontstaat inzicht in sterke kanten en verbeterpunten en helpt de wedstrijd de deelnemende leerbedrijven hiermee te groeien als opleidingsplek!

Het winnende leerbedrijf en de winnende leermeester worden tijdens de finale op de Horecava in 2020 bekendgemaakt. Nomineer nu de beste leerbedrijven via de website of stuur een mail met jouw favoriete leerbedrijven naar besteleerbedrijfhoreca+svh+nl

Lees meer over de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca: www.besteleerbedrijfhoreca.nl

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.