Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

SVH en Bespeak met leermiddelen voor kok en gastheer-/vrouw genomineerd voor een internationale Award

12 sept. 2019

Op dinsdag 10 september is de shortlist van de Learning Technologies Awards 2019 bekendgemaakt. SVH en Bespeak zijn genomineerd in de categorie ‘best use of blended learning in public en non-profit sector’ met de leermiddelen voor (zelfstandig werkend) kok en gastheer/-vrouw. Een enorme blijk van waardering waar we erg trots op zijn! 

De Learning Technologies Awards is een jaarlijks internationaal evenement voor bedrijven die zich inzetten voor leren en technologie. Er zijn verschillende categorieën waarin je mee kunt doen. Een kritische jury bekijkt je aanvraag en controleert of het voldoet aan de criteria uit de categorie. Er doen honderden bedrijven aan mee en alleen de beste inzendingen worden genomineerd. SVH en Bespeak hebben meegedaan in de categorie best use of blended learning. Dit betekent dat verschillende leervormen (bijvoorbeeld online, boeken en face-to-face) elkaar aanvullen en samen zorgen voor een effectieve leeroplossing. De leermiddelen voor kok en gastheer-/vrouw passen perfect in deze categorie. De leermiddelen die door SVH in samenwerking met Bespeak zijn gemaakt, zijn een mix van lesboeken, werkboeken en een complete online omgeving met interactieve magazines en instructiefilms die elkaar goed aanvullen. In totaal zijn er in deze categorie maar 5 genomineerden uit alle inzendingen.

In talloze bedrijven worden onderdelen van de leermiddelenmix ingezet om mensen op de werkvloer te trainen en op te leiden. Een groot aantal mbo-opleidingen en een sterk groeiend aantal particuliere horecaopleidingen maken gebruik van de leermiddelen. "Met deze mix van leermiddelen kunnen cursisten zich optimaal ontwikkelen om hun performance op de werkvloer te verbeteren. Maar uiteraard ook ter voorbereiding op het branche-examen van SVH (in de particuliere opleidingen) of op de reguliere mbo-examens”, aldus Ricardo Eshuis, directeur SVH. “Tegelijkertijd hebben we de mogelijkheid ingebouwd om goede onboardingprogramma’s en inwerktrainingen op maat neer te zetten voor bedrijven. Hiermee bieden we dan ook de optimale tools om mensen in te werken en te binden. Daarmee is het een goedkoop en makkelijk in te zetten instrument om personeelsverloop terug te dringen in de horeca.”

De nominatie zorgt voor blijde gezichten: “Ik ben super trots op deze teamprestatie! Een internationale nominatie in een ongelofelijk sterk deelnemersveld is de erkenning die SVH, onze klant, verdiend. Zij hebben hun nek uitgestoken om voor een unieke groep mensen aansprekend lesmateriaal te ontwikkelen dat met kop en schouders overal bovenuit steekt”, aldus de directeur van Bespeak Gerrit Jan Oudenes. Eshuis en Oudenes gaan ervoor: “Een nominatie is mooi en een blijk van waardering door deskundigen op het gebied van leren en technologie, maar nu willen we natuurlijk ook winnen.”

Op 27 november is het zover, dan is de bekendmaking van de winnaar in Londen. Ter voorbereiding maken SVH en Bespeak een interactieve pitch voor het gesprek met de jury. Duimen dat we de award dan mee naar huis mogen nemen.

Over Bespeak
Bespeak is een onderwijskundig ontwikkelbureau. De onderwijskundigen van Bespeak ontwikkelen innovatieve opleidingsproducten en verzorgen daarbij het gehele traject van advies, ontwerp en ontwikkeling tot implementatie en exploitatie. Van online en offline lesmateriaal, tot trainingen en examens: alles is mogelijk om aan de leervraag van de klant te voldoen. 

 

Deel dit artikel via

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.