Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Bezoek SVH op BBB Maastricht

4 okt. 2023

Van maandag 9 tot en met woensdag 11 oktober vindt horecavakbeurs BBB Maastricht plaats. SVH is natuurlijk van de partij! Je bent van harte welkom op onze stand. We staan in de (Non) Food Hal bij stand F310. Maak kennis met onze nieuwste leermiddelen en examens en ontdek jouw ontwikkelkansen binnen het horecavak. Zien we je daar? Een vers kopje koffie van Mocca d’Or staat voor je klaar. 

Registreer hier je bezoek (kosteloos)!

Ondernemen in de horeca  
Want heb jij bijvoorbeeld ons nieuwste theorieboek over managen en leidinggeven al gezien? Experts uit het werkveld zoals Ron Blaauw, Joris Bijdendijk en Gabriella Esselbrugge vertellen je in dit boek alles over onboarding, werving & selectie, samenwerken en leiderschapsstijlen. Een gesigneerd exemplaar bemachtigen? Bezoek onze stand en wees er snel bij!

Trends in de branche  
En verder. Duurzaamheid, plantaardig koken, 0.0% dranken: trends in de horeca waar niemand meer omheen kan. Bekijk de nieuwste e-learnings in SVH Horecatalent op dit gebied of check het Future Proof Horeca TrendBoard op onze stand en laat je inspiratie voor de toekomst bij ons achter. Ook ontdek je op onze stand alles over de nieuwe e-learning Eetcultuur en -wensen, waarin je leert over allergenen, voedingsleer, dieetwensen en coeliakie. 

Duurzame horeca
Maak samen met SVH je ambities waar en zet duurzame stappen en verklein je foodprint! Schrijf je in voor de 2-daagse cursus Duurzame Horeca van SHO. Deze cursus is in samenwerking met SVH ontwikkeld en 100% nieuw.

In 2 dagen de belangrijkste ins en outs en een concreet verbeterplan:

  • De rol van personeel bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  • Sociaal bijdragen aan de samenleving
  • People, Planet en Profit
  • Wat is jouw milieu impact
  • Duurzaamheid als onderdeel van jouw bedrijfsvoering
  • Preventie voedselverspilling
  • Communicatie met de gast

Deel jouw trots #svhdiploma 
In de horeca zijn goed opgeleide medewerkers goud waard! Heb jij je SVH diploma gehaald? Deel dan nu een leuke foto met jouw SVH diploma op social media, tag ons @svh_horeca met de hashtag #svhdiploma en ontvang een verrassing met een gouden randje over de post.

Opleidersplein 
Branche-erkende opleiders op onze stand vertellen je verder graag alles over de vele opleidingsmogelijkheden die de horeca biedt. Op het Opleidersplein vind je de beste horecaopleiders van Nederland die de cursussen voor leermeester, sociale hygiëne, horecaportier en nog veel meer verzorgen. Stippel samen met onder andere Horeca Stichting Nederland (HSN), Picabia Opleidingen, Stichting Horeca Onderwijs (SHO) en Biertraining.nl jouw carrière in de horeca uit en ontdek jouw kansen in de branche.

Beste Leerbedrijf Horeca
De inschrijving voor de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is geopend! Op de stand van SVH kun je jouw beste leerbedrijf nomineren of jezelf aanmelden als leerbedrijf.

SVH als trotse partner van

Kortom: Bezoek SVH in de (Non) Food Hal stand F310. Heel graag tot dan!

Deel dit artikel via

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.