Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Themadag arbeidsmarkt Hospitality

13 nov. 2023

De toekomst van werk is opwindend en vol uitdagingen, en het is belangrijk om je daarop voor te bereiden. We nodigen je graag uit voor onze inspirerende themadag Inspelen op verandering. Een evenement dat je niet mag missen. Samen met partners Koninklijke Horeca Nederland, Stichting House of Hospitality, SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) en Gemeente Amsterdam organiseren we dit event.

Voor wie?
Werkgevers, leidinggevenden en HR-medewerkers in Amsterdam en omgeving, zowel eind- als operationeel verantwoordelijken in het horeca en hospitalitybedrijf.

Wat kun je verwachten?

  • Inspirerende keynote door Sara van Broekhoven die ons meeneemt hoe we met de uitdagingen van nu en de trends in het werkveld, invloed kunnen uitoefenen op de arbeidsmarkt in de toekomst.
  • Interactieve Workshops: Zeven boeiende workshops, geleid door experts, bieden je praktische tools en strategieën om jouw personeelsbeleid te optimaliseren.
  • Netwerkmogelijkheden: Netwerken met partners, sprekers en je collega’s tijdens de lunch.

SVH organiseert de workshop 'Blink uit met je eigen academy'
Ontdek de geheimen van e-learning in een bedrijfsacademy en leer hoe je medewerkers boeit, behoudt en doet groeien. Wil je als werkgever opvallen? Investeer in je medewerkers met een bedrijfsacademy. Dit is de sleutel tot het aantrekken en behouden van talent, terwijl je hen continu laat groeien. Ontdek in onze workshop hoe je een succesvolle bedrijfsacademy opzet en je organisatie naar een hoger niveau tilt. Leer dat dit veel minder ingewikkeld is dan dat je denkt en de mogelijkheden voor elke ondernemer binnen handbereik ligt.

Dit is dé gelegenheid om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en te leren hoe je jouw bedrijf kunt aanpassen aan de snel veranderende arbeidsomgeving. Deelname is gratis.

Schrijf je hier in!

Deel dit artikel via

Het geheime ingrediënt dat ben jij.