Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Ontdek jouw talenten met gratis advies van een loopbaancoach

16 nov. 2023

Tot 27 november 2023 kunnen mensen die maximaal een opleiding op MBO niveau 2 hebben afgerond gratis ontwikkeladvies aanvragen bij een loopbaancoach. Met dit advies ontdekken zij in 3 tot 5 adviesgesprekken met een loopbaanadviseur of jobcoach wat hun talenten zijn. 

Ricardo Eshuis, directeur van SVH: "SVH ondersteunt dit initiatief van Hoe werkt Nederland van harte. Het is zowel goed voor werknemers als werkgevers in de horeca. Want zo’n ontwikkelplan helpt bij het behouden, binden en boeien van werknemers in onze sector. En houdt het werk leuk!"

Vraag vóór 27 november het gratis ontwikkeladvies aan
Heb jij een opleiding van maximaal mbo-2 niveau? En wil je weten wat jouw talenten zijn? Vraag dan uiterlijk maandag 27 november gratis advies aan bij een loopbaancoach. In 3 tot 5 gesprekken ontdekken jullie samen wat jouw talenten zijn. En hoe je deze kunt gebruiken om je werk leuk te houden. Samen met de coach maak je daarna een plan voor de toekomst. 
 
Zo vraag je het advies aan
Aanvragen is heel simpel en doe je in 4 stappen. Zoek een loopbaancoach en ga in gesprek. Samen stellen jullie een plan op om te kijken hoe jij je talenten kunt gebruiken.

1. Zoek een loopbaancoach 
Op hoewerktnederland.nl vind je alle coaches die meedoen. Of kies er een via de volgende websites:

Neem vóór 27 november contact op met een loopbaancoach. Zo heb je nog voldoende tijd om de gesprekken in te plannen. De gesprekken moeten namelijk voor 18 december 2023 afgerond zijn. 
 
2. De gesprekken
In 3 tot 5 gesprekken ontdekken jullie jouw talenten. Zo leer je wat bij jouw plan voor de toekomst past. 

3. Jouw ontwikkelplan
De coach maakt op basis van jouw talenten een plan. Het plan bespreken jullie samen. Zodat jij weet welke stappen jij kunt zetten om je werk leuk te houden. Goed om te weten: alles wat je bespreekt, blijft tussen jullie. 

4. Je kunt aan de slag!
Jij kunt met jouw ontwikkelplan aan de slag. Het kan goed zijn om je werkgever te betrekken bij jouw plan. Wie weet wat er mogelijk is binnen het bedrijf waar jij werkt! En de vergoeding? Maak je geen zorgen, die vraagt de loopbaancoach aan. Dit kan tot uiterlijk 18 december.

Hulp nodig of vragen?
Wil je hulp bij het zoeken van een coach? Op hoewerktnederland.nl vind je meer informatie en contactgegevens van loopbaancoaches bij jou in de buurt. 

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.