Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Izabella Mendes, een positiviteitsgoeroe met een groot hart voor de horeca

24 apr. 2024

Een positiviteitsgoeroe met een groot hart voor de horeca, zo zou je Izabella Mendes, de altijd goedlachse en stralende medewerker van restaurant Recht in Apeldoorn kunnen omschrijven. 

Izabella draagt de liefde voor haar professionele rol met een onmetelijk enthousiasme uit. Zowel op de vloer als online - op haar Instagram account. Deze van oorsprong Braziliaanse geeft kleur aan het vak, zoveel is duidelijk. De slogan van het restaurant; ‘recht uit het hart’ is dan ook op het lijf van deze swingende verschijning geschreven.

Toepasselijk op Valentijnsdag werd Izabella door Ricardo Eshuis - directeur SVH, verrast met de Hart voor de Horeca Award. Ricardo: 'Je ziet niet vaak een persoon als Izabella die met haar positieve energie, anderen zo krachtig en op natuurlijk wijze weet te inspireren voor het horecavak.' Zelf is ze er bescheidener onder: 'Jij als persoon creëert de sfeer, daar geloof ik heilig in. Ik sta dankbaar in het leven en ben trots op mijn werk. Ik zie het als vanzelfsprekend om dit positivisme uit te dragen.'

Het hele interview met Izabella lees je in het online magazine van SVH.

Deel dit artikel via

Het geheime ingrediënt dat ben jij.