Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Benefietdiner “Road to Tallinn”

3 mrt. 2020

Het is officieel: Bocuse d'Or Nederland is ingeloot voor de Europese finale in Tallinn.  De “Road to Tallinn” van Marco & Yentl is van start gegaan. Zij stappen op donderdag 28 mei de wedstrijdarena in en starten als tweede team om 08:40 AM. 

Bocuse d'Or Nederland doet dit jaar iets extra's nu het zeker is dat Marco & Yentl straks in het vliegtuig stappen. SVH ondersteunt onderstaand initiatief als trotse partner van Bocuse d'Or Nederland. Culinair liefhebber? Lees dan snel verder. 

#RoadtoTallinn
Om ervoor te zorgen dat het Marco & Yentl aan niets ontbreekt en zij alle materialen die zij nodig achten kunnen gebruiken, organiseren we een benefietdiner, genaamd “Road to Tallinn”. Dit diner wordt gehouden op maandag 23 maart 2020 bij restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. Bocuse d’Or en culinair liefhebber? Ook jij kunt erbij zijn.

Het arrangement voor deze avond is compleet verzorgd, inclusief champagne, amuses, 5-gangenmenu, wijn, water en koffie met friandises. Tijdens het diner vindt er een veiling plaats. Er worden verschillende items geveild, o.a. de oude Bocuse d’Or wedstrijdschalen van Jan Smink en Lars Drost, lunches bij diverse Michelinsterrenrestaurants en een luxe lunch of diner bij jou thuis verzorgd.

Line-up chefs
Om alvast een voorproefje te geven van het diner: Verschillende chefs zijn deze avond aanwezig waarbij iedere chef verantwoordelijk is voor een gang. Onze voorzitter Soenil Bahadoer en chef van restaurant De Lindehof**, Sander Spruijt, chef van restaurant De Burgemeester* en uiteraard Marco van der Wijngaard, chef van restaurant ’t Amsterdammertje* zijn van de partij. 

Erbij zijn? Reserveer hier!
Wil jij team #BocuseNL supporten in hun “Road to Tallinn” en heb je zin in een culinaire belevenis met unieke veilingitems? De arrangementsprijs bedraagt € 150,00 p.p. ex btw. Via deze link kun je reserveren. Na betaling is je reservering definitief. Via het formulier kun je voor maximaal 10 personen reserveren. Wil je graag met meer personen komen? Stuur dan een mail naar info@bocusedornederland.nl. Let op: er is plek voor maximaal 100 personen. Vol=vol, dus wees op tijd met reserveren.
Reserveren is mogelijk t/m maandag 16 maart 20:00 uur.  

Deel dit artikel via

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.