Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

SVH examens n.a.v. de aangekondigde versoepelingen 26 juni 2021

25 jun. 2021

Met de aangekondigde versoepelingen die ingaan op 26 juni, vervallen een deel van de coronamaatregelen bij SVH examens.

Voor alle SVH examens geldt dat we de veiligheid en gezondheid blijven borgen. Bewegingen door de examenruimte worden zo veel mogelijk beperkt. De gezondheidscheck blijft ook van kracht, net als het hoesten/niezen in de elleboog en het houden van 1,5 meter afstand.

Examens en inzage in examens bij SVH op kantoor
De inzages vinden plaats met maximaal 3 personen (2 kandidaten en een SVH medewerker) in de ruimte. Voor de examens en inzages bij SVH op kantoor in Zoetermeer geldt dat alleen de 1,5 meter maatregel en de gezondsheidcheck van kracht blijven. In de ruimte zijn de werkplekken met schermen van elkaar gescheiden. 

Computerexamens
In de toetscentra van LaMark en Mijn Sociale Hygiëne (waar computerexamens Sociale Hygiëne, Leermeester theorie en Horecaportier theorie plaatsvinden) zijn alle voorzorgsmaatregelen genomen voor een veilige afname van het examen. Daar gelden specifieke protocollen die je op moet volgen. Binnen die veilige kaders kunnen alle examens van SVH doorgaan.

Projectexamens 
Op de overige locaties waar SVH examens worden afgenomen zijn alle voorzorgsmaatregelen genomen voor een veilige afname van het examen. Daar gelden specifieke protocollen die je op moet volgen. Binnen die veilige kaders kunnen alle examens van SVH doorgaan.

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.