Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Bezoek SVH op Gastvrij Rotterdam en volg leuke inspiratiesessies

16 sept. 2022

Van maandag 19 tot en met woensdag  21 september vindt horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam plaats. SVH is natuurlijk weer van de partij! Als branche partner van deze mooie beurs hebben we er veel zin in. Zien we je daar?

Kom je ook onze prachtige leermiddelen bekijken? Blader door onze nieuwste theorieboeken Boulanger en Patissier en klik rond in het grootste e-learningplatform voor de horeca: SVH Horecatalent.

Samen met onze collega's inspireren we je graag met de nieuwste leermiddelen en examens voor het horeca- en bakkerijonderwijs. Ook vind je bij ons oplossingen en tools rondom personeelsvraagstukken. Van de nieuwe rollen en functies van de horeca in de toekomst tot het snel onboarden, inwerken en trainen van (nieuwe) medewerkers op de werkvloer.

Volg geheel vrijblijvend een gratis sessie
Op onze stand 6.310 in hal 6 houden we doorlopend inspiratiesessies over:

Een sessie bijwonen? Meld je aan en ontvang een gratis toegangskaart (t.w.v. 40 euro) voor de beurs.

Heel graag tot ziens!

Gastvrije groet, 
Team SVH

SVH serveert jou het grootste aanbod van cursussen en opleidingen in de horeca bij de beste opleiders van Nederland. Stippel nu jouw carrière in de horeca uit!

Tip: Vraag STAP-budget aan en volg gratis of met flinke korting een SVH erkende opleiding, cursus of training.

Bekijk ook
NK Blindproeven (individueel): Word jij de nieuwe SVH Wijnexpert van het Jaar 2023?


 

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.