Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment is er een telefonische storing waardoor wij niet bereikbaar zijn. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Het onderzoeksrapport ‘Arbeidsmarkt en Opleidingsbehoefte Horeca’ (Arbeidsmarktonderzoek 2017 SVH en KHN) is medio oktober 2017 verschenen.
Op zondag 19 november is Joris Bijdendijk, chef-kok RIJKS* in Amsterdam, geïnaugureerd tot SVH Meesterkok.
Op donderdag 2 november is Felix Huisken (46), eigenaar van Café Singelier, Groningen geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterschenker.
Op donderdag 28 september is Joris Bijdendijk (33), chef-kok bij het RIJKS®*, Amsterdam geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Nadat Joris in 2017 ook de eerste ster voor het RIJKS® behaalde…
SVH is dit najaar en in het voorjaar op verschillende horecavakbeurzen te vinden. Horecavakbeurzen zijn uitermate geschikt om in een sfeervolle omgeving bij te praten en te netwerken met professionals uit het vak…
FNV Horeca en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) hebben op 19 september tijdens Gastvrij Rotterdam de eerste editie van de FNV/SVH Leermeesterdag georganiseerd. Een dag met inspirerende sprekers…
SVH biedt oplossing voor vervallen diploma's Sociale Hygiëne.
Er is bijna geen branche die zo dynamisch is als de horecabranche. Om kwaliteit en kennis te kunnen waarborgen is het daarom belangrijk dat er een compleet pakket voor managers en/of ondernemers in de horeca beschikbaar is.
De maanden mei, juni en juli zijn de topmaanden voor de examens BAS en KAS. Tientallen examens zijn door het hele land afgenomen, en met veel succes.
Kok en Gastheer/-Vrouw zijn praktische beroepen. Je leert het vak niet door alleen een boek te lezen, maar er is wel theoretische kennis nodig
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.