Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

22 nov. 2017
Arbeidsmarktonderzoek 2017

Het onderzoeksrapport ‘Arbeidsmarkt en Opleidingsbehoefte Horeca’ (Arbeidsmarktonderzoek 2017 SVH en KHN) is medio oktober 2017 verschenen.

20 nov. 2017
Joris Bijdendijk geïnaugureerd tot 145ste SVH Meesterkok

Op zondag 19 november is Joris Bijdendijk, chef-kok RIJKS* in Amsterdam, geïnaugureerd tot SVH Meesterkok.

6 nov. 2017
Nieuwe eerste SVH Meesterschenker sinds 2002

Op donderdag 2 november is Felix Huisken (46), eigenaar van Café Singelier, Groningen geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterschenker. 

29 sept. 2017
Nieuwe Meester in het Rijks

Op donderdag 28 september is Joris Bijdendijk (33), chef-kok bij het RIJKS®*, Amsterdam geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Nadat Joris in 2017 ook de eerste ster voor het RIJKS® behaalde…

28 sept. 2017
Op verschillende horecavakbeurzen kun je ons vinden!

SVH is dit najaar en in het voorjaar op verschillende horecavakbeurzen te vinden. Horecavakbeurzen zijn uitermate geschikt om in een sfeervolle omgeving bij te praten en te netwerken met professionals uit het vak…

21 sept. 2017
Eerste Leermeesterdag groot succes!

FNV Horeca en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) hebben op 19 september tijdens Gastvrij Rotterdam de eerste editie van de FNV/SVH Leermeesterdag georganiseerd. Een dag met inspirerende sprekers…

22 aug. 2017
Persbericht: Zonder Inschrijving Register Sociale Hygiëne geen drank- en horecavergunning

SVH biedt oplossing voor vervallen diploma's Sociale Hygiëne.

16 aug. 2017
Pilot 'SVH Meewerken in drank- en spijsverstrekkende bedrijven' binnenkort van start!

Er is bijna geen branche die zo dynamisch is als de horecabranche. Om kwaliteit en kennis te kunnen waarborgen is het daarom belangrijk dat er een compleet pakket voor managers en/of ondernemers in de horeca beschikbaar is.

16 aug. 2017
Examens BAS (Bedieningsassistent) en KAS (Keukenassistent) groot succes op Pro College Nijmegen

De maanden mei, juni en juli zijn de topmaanden voor de examens BAS en KAS. Tientallen examens zijn door het hele land afgenomen, en met veel succes.

16 aug. 2017
Online leeromgeving SVH Kok en SVH Gastheer/-Vrouw live!

Kok en Gastheer/-Vrouw zijn praktische beroepen. Je leert het vak niet door alleen een boek te lezen, maar er is wel theoretische kennis nodig

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.