Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Nieuws

18 jul. 2019
SVH gecertificeerd als examenleverancier voor het mbo

Verschillende branchediploma’s van SVH voldoen minimaal aan dezelfde eisen als mbo-diploma’s als het gaat om het beroepsgerichte deel van het mbo-diploma. 

17 jul. 2019
Remon van de Kerkhof geïnaugureerd als 45ste SVH Meestergastheer

Op woensdag 17 juli is SVH Wijnmeester Remon van de Kerkhof, Maître bij De Treeswijkhoeve** in Waalre, geïnaugureerd tot 45ste SVH Meestergastheer. Tijdens de inauguratie ontving Remon het Meesterlint en het SVH Meesterdiploma.

11 jul. 2019
Horecadocent? Bezoek het SVH DocentEvent tijdens Gastvrij Rotterdam!

Ben jij docent in het horecaonderwijs? Bijvoorbeeld binnen het MBO, praktijkonderwijs of particulier onderwijs? Kom dan zeker naar het SVH DocentEvent 2019 woensdag 25 september tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Haal je onderwijshart op met toonaangevende gastsprekers en deel je passie voor de horeca tijdens inspirerende workshops. 

4 jul. 2019
Kom naar de Leermeesterdag 24 september in Rotterdam Ahoy

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam (23 tot en met 25 september 2019) organiseert SVH samen met FNV Horeca voor het derde jaar op rij de Leermeesterdag. Een dag die je als leermeester echt niet wilt missen!

1 jul. 2019
Eerste diploma's SVH Gastronomie uitgereikt

Op maandag 1 juli hebben deelnemers van het Alliance College een primeur gepakt: zij hebben als allereerste het diploma SVH Gastronomie in ontvangst genomen. De feestelijke diploma-uitreiking vond plaats in restaurant Ciel Bleu** in het Okura hotel te Amsterdam.

26 jun. 2019
Auteur Ellen van Kooten aan het woord over het vernieuwde Bedrijfseconomie voor de horeca

Een flinke dosis praktijkervaring, dat is wat in de PlanBoek-titels de boventoon voert. SVH stelde auteur Ellen van Kooten een paar vragen over het vernieuwde Bedrijfseconomie voor de horeca en de link met de praktijk.

26 jun. 2019
Kom 4 juli naar de BAS & KAS netwerk- en informatieborrel

Na het suc­ces van het BAS & KAS Talk­ing Din­ner en de infor­matieda­gen is het tijd voor nog een event. Kom jij ook naar de BAS & KAS netwerk- en infor­matiebor­rel donderdag 4 juli in Ams­ter­dam? Van 17:00 tot 20:00 uur ont­van­gen wij je graag op het Bid­Food Food­Yard in Amsterdam.

25 jun. 2019
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in Restaurant One* in Roermond de Klasbak Trofee 2019.

24 jun. 2019
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020 van start!

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan! Dit jaar maken leermeesters voor het eerst kans op de titel Beste Leermeester Horeca.

11 jun. 2019
Vijf toptalenten door naar volgende ronde Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019

Na een intensieve theoretische toets en een proeftechnisch gedeelte zijn vijf kandidaten geselecteerd voor de volgende ronde van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019. De vijf toptalenten behaalden op maandag 3 juni 2019 de hoogste score van de 24 kandidaten.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.