Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Bezoek SVH op jubileumeditie Gastvrij Rotterdam

7 sept. 2023

Van maandag 18 tot en met woensdag 20 september vindt de 10e editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam plaats. Als partner van deze beurs is SVH natuurlijk van de partij en feliciteren wij Gastvrij Rotterdam met deze speciale jubileumeditie! Je bent van harte welkom op onze stand. We staan in Hal 6 bij stand 6.315. Maak kennis met onze nieuwste leermiddelen en examens en ontdek jouw ontwikkelkansen binnen het horecavak. Zien we je daar? Een vers kopje koffie van Mocca d’Or staat voor je klaar. 
 
Ondernemen in de horeca  
Want heb jij bijvoorbeeld ons nieuwste theorieboek over managen en leidinggeven al gezien? Experts uit het werkveld zoals Ron Blaauw, Joris Bijdendijk en Gabriella Esselbrugge vertellen je in dit boek alles over onboarding, werving & selectie, samenwerken en leiderschapsstijlen. Een gesigneerd exemplaar bemachtigen? Bezoek onze stand en wees er snel bij! 
 
Trends in de branche  
En verder. Duurzaamheid, plantaardig koken, 0.0% dranken: trends in de horeca waar niemand meer omheen kan. Bekijk de nieuwste e-learnings in SVH Horecatalent, check het TrendBoard, geniet van glutenvrije hapjes bij NCV of doe mee aan een (0.0) wijn-geurcompetitie. Ook ontdek je op onze stand alles over de nieuwe e-learning Eetcultuur en -wensen, waarin je leert over allergenen, voedingsleer, dieetwensen en coeliakie. 
 
Deel jouw trots #svhdiploma 
In de horeca zijn goed opgeleide medewerkers goud waard! Heb jij je SVH diploma gehaald? Deel dan nu een leuke foto met jouw SVH diploma op social media, tag ons @svh_horeca met de hashtag #svhdiploma en ontvang een gratis toegangskaart t.w.v. 45 euro voor de beurs! Neem je ook nog je SVH diploma mee naar onze stand op Gastvrij Rotterdam? Dan ligt er een verrassing met een gouden randje op je te wachten.

Opleidersplein 
Branche-erkende opleiders op onze stand vertellen je verder graag alles over de vele opleidingsmogelijkheden die de horeca biedt. Op het Opleidersplein vind je de beste horecaopleiders van Nederland van verschillende horecavakgebieden zoals koffie, thee, bier, wijn en cocktails. Maar natuurlijk ook opleidingen voor keuken, bediening of ondernemersvaardigheden en uiteraard de opleiders die de cursussen voor leermeester, sociale hygiëne en horecaportier verzorgen. Stippel samen met onder andere Horeca Stichting Nederland (HSN), Picabia Opleidingen, WTOL Academy en Biertraining.nl jouw carrière in de horeca uit en ontdek jouw kansen in de branche.

CuliQuiz 
Dit jaar staat ook CuliQuiz op de stand van SVH. CuliQuiz is dé kennisquiz voor alle horecastudenten van Nederland en in oktober 2023 vindt De CuliQuiz School Battle plaats. Als trotse hoofdpartner van CuliQuiz moedigen we alle scholen aan zich aan te melden voor deze spannende battle. Meer weten? Kijk op www.culiquiz.nl of kom gezellig langs!

Beste Leerbedrijf Horeca
De inschrijving voor de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is geopend! Op de stand van SVH kun je jouw beste leerbedrijf nomineren of jezelf aanmelden als leerbedrijf.

SVH als trotse partner van

  • Officiële opening Week van de horeca - maandag 18 september, met later in de week de exclusieve SVH Meestertour 
  • Nederlandse finale van Bocuse d’Or - maandag 18 september, Euro-Toques / Bocuse d’Or Wedstrijd Arena in Hal 6 
  • Finale SVH Wijnexpert van het jaar 2023 - dinsdag 19 september 
  • Wedstrijd Talent van de Toekomst: meld je als school aan op de stand van SVH of bij de andere partners Koppert Cress, Miele en Gault Millau

Kortom: Bezoek SVH in Hal 6 stand 6.315. Heel graag tot dan!

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.