Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Managen en leidinggeven

Het boek Managen en leidinggeven is een boek dat de (beginnend) leidinggevende en (aspirant) ondernemer mee neemt in de organisatie en personele zaken van een onderneming. In het boek worden dan ook onderwerpen als onboarding, werving & selectie, samenwerken en leiderschapsstijlen besproken met als doel de lezer voor te bereiden op zijn of haar leidinggevende rol in een organisatie.

Voorproeven?
Neem alvast een kijkje in het digitale inkijkexemplaar of vraag geheel vrijblijvend een gratis gedrukt proefexemplaar aan van het eerste hoofdstuk.

Ondernemers, experts en leidinggevenden vanuit het werkveld maken deze onderwerpen praktisch door de voorbeelden uit hun werkomgeving. Zo komen Ron Blaauw en Marco Wins aan het woord over het leren binnen organisaties, Gabriella Esselbrugge over strategisch personeelsbeleid en Joris Bijdendijk over het organiseren van de dagelijkse praktijk.

Onderwerpen
Het boek kent acht hoofdstukken waarin de volgende onderwerpen aan bod komen: leidinggeven met een doel, werving & selectie, onboarding, het operationele plan, strategisch personeelsbeleid, samenwerken, leren als een team en het creëren van een prettige werkomgeving.

Bij elk hoofdstuk komt er een expert uit het werkveld aan het woord en het hoofdstuk wordt afgesloten met een kennischeck en een project.

Mooie aanvulling
Het boek is een mooie aanvulling op één van de Horecatalent licenties voor een niveau 4-opleiding, zoals:


- Manager/ondernemer horeca
- Meewerkend horeca ondernemer
- Leidinggevende keuken
- Leidinggevende bediening
- Manager/bedrijfsleider fastservice
- Leidinggevende international hospitality
- Hospitality manager

 

Lees meer Sluiten
€ 42,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789493215412
Druk 1e druk, 2023
Uitgever SVH
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.

Het geheime ingrediënt dat ben jij.