Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit
Alles wat je moet weten over nieuw register sociale hygiëne vanaf 1 juli 2023

Vanaf 1 juli 2023 is er een nieuw register sociale hygiëne. Er komt een nieuwe commissie, de Landelijke commissie sociale hygiëne (Lcsh) die het werk van SVH overneemt. Dit betreft alleen het register en een aantal andere zaken die SVH tot nu toe voor de overheid deed en staat geheel los van de examens van SVH. Voor mensen die al geregistreerd staan heeft de nieuwe ontwikkeling weinig gevolgen, maar herbevestigen bij de Lcsh van de huidige registratie is wel nodig. Voor mensen die na 1 juli het diploma sociale hygiëne halen heeft het meer gevolgen.

Lees meer
Created with Sketch.
Lees meer over SVH