Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit
Het Noorden van Aalten wint wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2023/2024

Het Noorden van Aalten is uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2023/2024. Op de tweede plaats staat BRASA bar & kitchen uit Purmerend, gevolgd door Grand Hotel De Draak uit Bergen op Zoom. Christiaan Veldman van Grand Hotel De Draak kreeg de titel Beste Leermeester Horeca 2023/2024 uitgereikt. Op de laatste dag van Horecava 2024 maakte Ricardo Eshuis, directeur van SVH en voorzitter van de wedstrijdcommissie de winnaars bekend. De wedstrijdcommissie van Beste Leerbedrijf Horeca was erg onder de indruk van alle leerbedrijven en hun leermeesters, waarbij Het Noorden van Aalten extra opviel.

Lees meer
Created with Sketch.
Lees meer over SVH