Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nascholing Leermeester+

Na het behalen van het diploma SVH Leermeester+ moet een registratie worden aangevraagd en word je voor een periode 3 jaar opgenomen in het SVH Register Leermeester+. Om de registratie in het register voor SVH Leermeester+ te verlengen, moet de SVH Leermeester+ elke 3 jaar verschillende nascholingsactiviteiten doen.

Deze activiteiten zijn nodig om het kennisniveau hoog te houden. Omdat de Leermeester+ een grote verantwoordelijkheid heeft (opleiden en certificeren) en om de waarde van de praktijkbewijzen te behouden is het van belang dat Leermeester+’ers periodiek hun kennis reactiveren. Nascholing moet eraan bijdragen dat de gediplomeerde actief is in zijn werkveld en investeert in het bijhouden van bestaande kennis en vaardigheden, maar ook nieuwe kennis en vaardigheden verwerft. 

Het nascholingstraject bestaat uit 3 onderdelen:

  • Bedrijfsbezoek van SVH.
    Een medewerker van SVH zal hiervoor contact opnemen met de Leermeester+.
  • Doorlopen van een SVH e-learning voor nascholing.
    Na 2 jaar kan de Leermeester+ hier toegang voor aanvragen. De e-learning zal gratis ter beschikking worden gesteld en moet geheel doorlopen worden.
  • Bezoeken van een SVH netwerkactiviteit, Leermeesterdag of leermeesterinspiratietoer.
    Bij deze activiteiten zal een inhoudelijke sessie voor de Leermeester+ worden opgenomen. Via de SVH nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van de verschillende activiteiten.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.