Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Online jaarlicentie SVH VMBO keuzevak | Brood- en banketspecialisatie

Met de keuzevaklicentie Brood- en banketspecialisatie leer je een bijdrage leveren aan het beheren van brood- en banketspecialiteiten. Ook ga je aan de slag met het vervaardigen van brood- en banketspecialiteiten, zoals boterdegen, korstdegen, taarten en gebak, kleinbrood gevuld, getoerd gerezen en zuurdesem. Van recepturen hanteren tot (tussen)producten bereiden, voor jou is dit straks gesneden koek!

Deze online vmbo keuzevak licentie behoort tot het vernieuwde leermiddel voor vmbo HBR. Deze methode bestaat uit magazines, films en praktijkopdrachten in de online leeromgeving SVH Horecatalent

De magazines zijn geschreven op het vmbo-taalniveau en geven een helder overzicht van de te leren vaktechnieken. In de online magazines wordt gebruik gemaakt van zogenoemde informatieve werkvormen zoals tekst, foto, stap-voor-stap en recepten. Met de interactieve werkvormen (meerkeuze, stelling, vink, vul in) test de leerling zijn kennis.  

De keuzevaklicentie Brood- en banketspecialisatie kan ingezet worden voor leerjaar 4 HBR, maar ook voor leerlingen die een ander profiel volgen en een HBR-keuzevak willen volgen.  

De online licentie heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid. 

Ook interessant voor jou: licenties voor de andere 8 keuzevakken.

Let op: dit product is voor scholen die geen HBR profiel hebben, maar wel HBR keuzevakken aanbieden. Biedt jouw school wel het profiel HBR aan? Bestel dan de complete HBR licentie voor 1 of 2 jaar, waar alle negen HBR keuzevakken in zitten.

Lees meer Sluiten
€ 27,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789493167414
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.