E-learning SVH Barista
Ontdek de wondere wereld van koffie in de vernieuwde online licentie SVH Barista, waarin de beginnende koffie-expert alle belangrijke elementen van het koffiezetten doorloopt. De e-learning is beschikbaar in SVH Horecatalent en is opgebouwd uit drie thema’s:

  • De rol van Barista en de oorsprong van koffie
  • Het zetten van de perfecte espresso
  • Koffie in de horeca

Als aankomend barista doorloop je de theorie op een interactieve manier, met behulp van verschillende magazines, films en opdrachten. De e-learning is hiermee de perfecte voorbereiding op het examen SVH Barista. Kijk voor meer informatie over de e-learning bij 'Leermiddelen'.

Examens SVH Barista basis en SVH Barista
SVH biedt branche-erkende koffie-examens aan voor iedereen die professioneel met koffie aan de slag wil. Deze examens hebben als doel het vergroten van de vakbekwaamheid van medewerkers in de horeca en alle branches waarin koffie van belang is. 

Tijdens het examen SVH Barista basis wordt getoetst of je het gedrag en de vaardigheden laat zien die horen bij een beginnend barista. Om het diploma SVH Barista te behalen, worden er 3 examens afgelegd en wordt getoetst of je het gedrag en de vaardigheden laat zien die horen bij een professionele barista. Kijk voor meer informatie bij 'Examens'. 

Het is niet mogelijk om als particulier bij SVH het examen SVH Barista (basis) te doen. Om het diploma te halen, kun je bij een branche-erkende opleider een opleiding volgen, die wordt afgesloten met het examen. 

Opleiders
Ben jij een opleider op het gebied van koffie en geïnteresseerd in het examen SVH Barista (basis) en de bijbehorende online licentie in Horecatalent? Neem dan contact op via sales+svh+nl en we informeren je graag over de mogelijkheden.  

Mbo-exameninstrument keuzedeel Barista Basis
Ben jij docent in het mbo-onderwijs en wil je het keuzedeel Barista Basis aanbieden? SVH is als examenleverancier gecertificeerd als leverancier voor het inkopen van examens in het mbo en levert het keuzedeelexamen Barista Basis. Neem contact op via sales+svh+nl.