Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Online licentie SVH Wijn 3

De online leeromgeving SVH Horecatalent is onderdeel van de leermiddelenmix van SVH. Het is een opzichzelfstaande leeromgeving en bevat veel leerlijnen voor verschillende functies en specialisaties in de horeca. Met de aanschaf van deze licentie krijg jij toegang tot de specialisatie voor SVH Wijn 3.

Deze licentie schaf je aan als je je wil verder specialiseren in wijn. De lesstof wordt op een interactieve en eigentijdse manier aangeboden en is beschikbaar voor pc/laptop, tablet en smartphone. De online omgeving bestaat uit interactieve magazines, oefentoetsen en films met vinoloog/sommelier Pepijn van der Linden. Aanvullend zijn in de licentie praktijkopdrachten beschikbaar. De online licentie heeft een geldigheidsduur van 6 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Deze licentie kun je gebruiken om je voor te bereiden op het examen van SVH Wijn 3. Het is niet mogelijk om als particulier bij SVH het examen SVH Wijn 3 te doen. Om het diploma te halen, kun je bij een opleider een opleiding volgen die wordt afgesloten met het examen SVH Wijn 3. 

Lees meer Sluiten
€ 37,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN WIJN3
Uitgever SVH

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.