SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 4 september is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 5 september staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Het boek Aan de slag met wijn is een uitgebreid naslagwerk met belangrijke en interessante informatie over wijn uit de oude en nieuwe wereld. Het is niet alleen bruikbaar in het onderwijs, maar ook geschikt voor de professional.
Met dit boek leer je de veelzijdigheid van wijn kennen: over de wijngaard, de groei van wijndruiven, vinificatie, etikettering en informatie over meer dan 50 wijnbouwlanden – welke onderverdeeld zijn in vele wijnbouwgebieden. Als je weet hoe een wijn wordt gemaakt, welke omstandigheden de smaak beïnvloeden, hoe je omgaat met wijn en hoe je wijn proeft, kun je je gasten een goed advies geven en geeft het je een basis voor het combineren van wijnen met gerechten.
Bekijk hier het erratum dat bij dit boek hoort.
SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.