Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Online licentie SVH Pizzaiolo (6 maanden)

De online omgeving SVH Horecatalent maakt deel uit van de leermiddelenmix voor de specialisatie Pizzaiolo en is een op zichzelf staande leeromgeving. Om het diploma SVH Pizzaiolo te halen, kun je bij een (SVH erkende) opleider een opleiding volgen, die wordt afgesloten met het examen SVH Pizzaiolo. Het is niet mogelijk om als particulier bij SVH het examen SVH Pizzaiolo te doen. 

Alle lesstof wordt op een interactieve en eigentijdse manier aangeboden en is beschikbaar voor pc/laptop, tablet en smartphone. De online omgeving bestaat uit interactieve magazines, contextrijke filmlessen en formatieve toetsen. Je ziet hoe de technieken worden uitgevoerd, je krijgt daarbij extra beroepscontext en je oefent met de stof. Ook voor docenten is er een speciale online docentenomgeving.

De online licentie heeft een geldigheidsduur van 6 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Lees meer Sluiten
€ 37,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052113364
Ook interessant voor jou:

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.