Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

SVH Pizzaiolo

Met het branche-erkende diploma SVH Pizzaiolo kan jij als echte pizzaiolo aan het werk bij pizzeria’s. 

Wat leer je?
Tijdens de opleiding leer je het perfecte luchtige deeg te maken, hoe je de juiste ingrediënten kiest en hoe je de traditionele saus maakt. Daarnaast vergroot je jouw horecavaardigheden en leer je snijtechnieken beheersen, leer je over hygiëne, pizza's behendig in en uit de oven halen en perfect afbakken. Daarbij kom je ook nog eens alles te weten over de rijke historie van de pizza.

Let wel op: om het diploma SVH Pizzaiolo te halen, kun je bij een opleider een opleiding volgen, die wordt afgesloten met het examen SVH Pizzaiolo. Het is niet mogelijk om als particulier bij SVH het examen SVH Pizzaiolo te doen. Na het succesvol doorlopen van de opleiding en het afronden van het examen ontvang je het SVH erkende diploma via de opleider.

Het examen
Het examen SVH Pizzaiolo bestaat uit een aantal praktijkopdrachten. Tijdens het examen ga je twee verschillende pizza’s bereiden. Wanneer je slaagt voor het examen, ontvang je het SVH diploma Pizzaiolo.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.