Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Online licentie SVH Barista

Gaat jouw hart als echte koffieliefhebber sneller kloppen van latte art, wil jij je professionele kennis vergroten of vind je koffie gewoon interessant en wil je er meer over leren? Ontdek dan de wondere wereld van koffie met de vernieuwde e-learning SVH Barista. In deze online licentie leer je als beginnend koffie-expert alle belangrijke elementen van het koffiezetten.

De e-learning is beschikbaar in SVH Horecatalent, het grootste e-learningplatform voor de horeca, en is opgebouwd uit drie thema’s:

 • De rol van Barista en de oorsprong van koffie
  In dit thema leer je hoe je als barista het verschil maakt voor de gasten. Naast het baristamenu komen ook onderwerpen als gastvrijheid en de herkomst van koffie aan bod.
   
 • Het zetten van de perfecte espresso
  De espresso vormt de basis van de meeste koffiecreaties. Binnen dit thema ontdek je hoe je met elementen zoals dosering, doorlooptijd en maalgraad kunt spelen om de ideale espresso te bereiden met een espressomachine.
   
 • Koffie in de horeca
  Koffiedranken komen in verschillende variaties en toevoegingen. Na het bestuderen van dit thema ben je in staat om verschillende koffiedranken te creëren, gasten met uiteenlopende dieetwensen te voorzien van passende melkalternatieven en te experimenteren met koffiespecialiteiten die wellicht nieuw voor je waren. 

Als aankomend barista doorloop je de theorie op een interactieve manier, met behulp van verschillende magazines, films en opdrachten. De e-learning is hiermee de perfecte voorbereiding op het examen SVH Barista. 

De online licentie heeft een geldigheidsduur van 6 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid. 

Let op: met het afronden van deze online licentie behaal je geen certificaat of diploma. Wil je een opleiding volgen en het examen SVH Barista afleggen om een diploma te behalen? Kijk dan bij Opleiding volgen.

Lees meer Sluiten
€ 37,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789493167261
Uitgever SVH

Het geheime ingrediënt dat ben jij.