Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Online licentie SVH Barista

De online leeromgeving SVH Horecatalent is onderdeel van de leermiddelenmix van SVH. Het is een opzichzelfstaande leeromgeving en bevat veel leerlijnen voor verschillende functies en specialisaties in de horeca. Met de aanschaf van deze licentie krijg jij toegang tot de specialisatie voor SVH Barista.

Deze licentie schaf je aan als je je wil specialiseren in koffie. Alle content over koffie uit de theorieboeken Drankenkennis 1 en Drankenkennis 2 wordt op een interactieve en eigentijdse manier aangeboden en is beschikbaar voor pc/laptop, tablet en smartphone. De online omgeving bestaat uit interactieve magazines, contextrijke filmlessen en formatieve toetsen. Aanvullend zijn in de licentie ook theorie- en praktijkopdrachten digitaal beschikbaar, die je kunt downloaden en terug kunt uploaden. De online licentie heeft een geldigheidsduur van 6 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 6 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Deze licentie kun je gebruiken om je voor te bereiden op het examen van SVH Barista.

Lees meer Sluiten
€ 29,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789493167261
Uitgever SVH
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.